RASKOŠNO ZADNJE

Evo gdje se princ Harry i Meghan Markle sele nakon vjenčanja

07.05.2018 u 18:19

Bionic
Reading

Otkako je iz Kanade stigla u London, Meghan Markle živi kod svog zaručnika princa Harryja i to u malenoj kućici na posjedu Kensingtonske palače. Radovi na njihovu novu zajedničkom domu, u koji će useliti nakon vjenčanja, u punom su jeku

Čini se kako je Nottingham Cottage, dvosobna kućica u kojoj posljednjih sedam mjeseci žive Meghan Markle i princ Harry postala premala budućim supružnicima, jer kako donose strani mediji, njihov novi dom trenutačno je u pripremi za skorašnje useljenje.

Prema pisanju Daily Maila princ i njegova zaručnica nakon vjenčanja planiraju preseliti u Apartman 1 Kensingtonske palače. Desno krilo palače trenutno je pod radovima te se preuređuje.

Posljednji vlasnik apartmana bio je kraljičin rođak Richard, vojvoda od Gloucestera, koji je tamo živio s obitelji. No kada su njegova djeca odrasla i odselila, posjed mu je postao prevelik te je predložio Harryja kao najadekvatnijeg budućeg stanara.

Apartman 1, Kensintonska palače Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Isti medij piše i kako je princ Harry često na gradilištu i nadgleda radove te stalno ispituje kada će sve biti gotovo. Britanski prijestolonasljednik navodno želi da sve bude savršeno do vjenčanja, kako bi svoju novopečenu suprugu Meghan mogao prevesti preko kućnog praga kako i priliči jednom kraljevskom paru, u otmjeno opremljenu vilu.

Radovi su počeli još u studenom, a sada se dovršavaju posljednje finese.

  • +15
Kensingtonska palača Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj 21-sobni apartman koji se inače nalazi tik uz apartman A1 u kojem žive princ William i Kate Middleton, trebao bi biti idealan dom budućim supružnicima, a pogotovo kada uskoro krenu i na proširenje svoje obitelji.

To što su im prvi susjedi Harryjev brat i njegova supruga Kate, navodno veseli cijelu kraljevsku obitelj jer će braća tako biti još bliža te će se moći češće viđati. Između ostalog, Harry i Meghan bit će bliže i nećacima, princu Georgeu, princezi Charlotte te tek rođenom princu Louisu.

  • +4
Meghan Markle, Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenuti apartman, budući mladenci uredit će u skladu s tradicijom, ali uz dozu osobnosti, a do tada će živjeti u Nottingham Cottage, gdje su zajedno uselili na zimu prošle godine, kada je Meghan stigla iz Toronta.

  • +21
Meghan Markle i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nottingham Cottage bio je dom i Harryjeva starijeg brata i njegove tada samo zaručnice Kate Middleton, prije nego su postali supružnici 2011. godine. Dvosobna kućica od tamne cigle Harryjev je dom posljednje četiri godine i za nju je jako vezan. Tu je i zaprosio svoju buduću suprugu, no sada se veseli preseljenju u nešto veće i raskošnije zdanje.