PROVJEREN ODABIR

Poput Obame i Jobsa: Ni princ Harry ne zazire od modne reciklaže

04.05.2018 u 11:04

Bionic
Reading

Baš kao Barack Obama, Steve Jobs ili Mark Zuckerberg i britanski princ Harry ima svoj omiljeni outfit u kojem ga vrlo često možemo vidjeti: elegantno plavo odijelo

Princ Harry (33) najdraže odijelo u lijepoj nijansi plave nosio je u nekoliko vrlo važnih prigoda kao i prilikom objava zaruka s američkom glumicom Meghan Markle.

Iako je njegova garderoba prepuna najrazličitijih odijela s potpisima prestižnih brendova što si princ svakako može priuštiti, čini se da mu je plavo odijelo postalo zaštitni znak.

Kako objašnjava poznati bloger i stilist Lucas Armitage, mlađi brat princa Williama koji će 19. svibnja uploviti u bračnu luku, pronašao je svoju modnu formulu i od nje ne odustaje.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Princ Harry na najbolji mogući način potvrđuje ono što mi se danas sviđa u muškoj modi. Pronađete svoj stil i držite se toga. Plavo odijelo gotovo da je postalo njegova uniforma, a zašto mijenjati dobitnu formulu koja dobro izgleda', kaže Armitage.

Muškarcima je savjetovao da ne prenatrpavaju garderobu s odijelima, već da radije ulože u kvalitetno odijelo po mjeri koje kasnije mogu kombinirati s košuljama, majicama ili različitim kravatama.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princ Harry se ovako pridružio još nekoliko poznatih muškaraca koji imaju svoj omiljeni outfit iz kojeg ne izlaze.

Bivši predsjednik SAD-a Barack Obama, kako je otkrila njegova supruga Michelle Obama nosio je isti smoking i cipele godinama tijekom različitih formalnih prigoda, a da to nije nitko primijetio.

Preminuli osnivač Applea Steve Jobs je svaki dan nosio crni džemper i plave traperice kako ne bi gubio vrijeme na osmišljavanje ouftita, dok isti modni princip ima i Mark Zuckerberg koji kaže kako u svojem ormaru ima 20 istih sivih T-shirt majica.