na instagramu

Eva Longoria pokazala kako slavi Božić, a ono u što su svi gledali je njezino besprijekorno tijelo u badiću

23.12.2021 u 15:16

Bionic
Reading

Za mnoge zima znači hladne dane i još hladnije noći koje provode ugodno zamotani u dekicu, no to nije slučaj s Evom Longorijom - ona upija Sunčeve zrake u Los Angelesu, a besprijekornom figurom hvali se na Instagramu i obožavatelje ostavlja bez riječi

Zvijezda serije 'Očajne kućanice' na svom Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj se opušta u luksuznom bazenu odjevena samo u ružičasti kupaći kostim na jedno rame, koji se savršeno prilijepio za njezine obline. Naime uski badić Evi je pristajao kao saliven, od nježne ružičaste boje koja je naglasila njezin maslinasti ten pa do samog kroja koji je laskao silueti naglasivši čak i besprijekorno oblikovane trbušnjake.

'Ovako izgleda Božić u LA-u', napisala je u opisu fotografije dodajući emotikone u obliku božićnog drvca. Obožavatelji su se na ovu njezinu pojavu doslovce raspametili, u komentarima su je obasuli kišom komplimenata, uključujući modnu superzvijezdu Victoriju Beckham s nekoliko emotikona s dvostrukim srcem.

'Tvoj Božić izgleda nevjerojatno', napisao je jedan od brojnih obožavatelja, a drugi je dodao: 'Najljepša dama i najposebnija prijateljica koju netko može tražiti!' Drugi dio obožavatelja bio je oduševljen Evinim izgledom, a to nisu krili. Tako je jedan napisao: 'O moj Bože, Eva, jesi li ti to trbušnjaci?'

Ovo nije prvi put da je Eva svojom objavom u badiću izazvala salvu komplimenata obožavatelja. Naime još u listopadu oduševila je u plavo-bijelom bikiniju koji je odjenula za proslavu rođendana najbolje prijateljice u Meksiku.

U Instagram Storyjima Eva se pokazala u posve drugačijem svjetlu. Odjevena u kućni ogrtač na bijele zvjezdice, bez šminke i frizure bacila se na blagdanske pripreme. Tako je pokazala kako priprema tradicionalna jela i mijesi tijesto za tortilje te je otkrila kako joj je povodom blagdana obitelj stigla u posjet.