ZVIJEZDA 'KUĆANICA'

Baš uživa: Eva Longoria u zlatnom kupaćem oprašta se od ljeta

14.09.2021 u 23:12

Bionic
Reading

Eva Longoria, glumica koje se mnogi sjećaju po ulozi u seriji 'Kućanice', vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a sad je svojim brojnim pratiteljima pokazala kako koristi posljednje dane ljeta

Lijepa glumica i producentica otkako je prije tri godine postala mama malenog Santiaga, svaki slobodan trenutak koristi sa svojim sinčićem.

Atraktivna brineta na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira pokraj bazena u zlatnom kupaćem i s bijelim šeširom budno pazeći na Santija dok se mališan kupa u bazenu.

Svojim brojnim fanovima, kojih je više od osam milijuna, na Instagramu redovito daje u uvid u svoju svakodnevicu, a za svoja izdanja u kupaćem kostimu uvijek dobiva samo pohvale što je i ovoga puta bio slučaj.

  • +4
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Eva je pored fotografije napisala: 'Holding on to the last of summer' dok sa sinom uživa u posljednjim danima ljeta.

Začas su se zaredali komplimenti: 'Prelijepa', 'Divna', 'Ljepotica'.

Tamnokosa glumica meksičkih korijena koja je u ožujku proslavila 46. rođendan, slažu se svi, izgleda bolje no ikada, ali oko zavidne figure itekako se potrudila te je u jednom intervjuu otkrila kako je mjesecima provodila naporne treninge i pazila na prehranu.

'Neko vrijeme nisam pila vino, jela slatko, a ugljikohidrate sam mogla samo sanjati', otkrila je tad svoju tajnu dobre linije.

Eva i njezin suprug biznismen José Bastón u braku su od 2016. i imaju jedno dijete.