spektakularan koncert

Severina u emotivnom priznanju otkrila kako je zapravo provela posljednje dane

27.01.2024 u 09:50

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica na koncertu u Jahorini priznala je kako se osjećala proteklih dana uslijed odluke Suda da njenog sin Aleksandra vrati ocu

Nakon jednog od vjerojatno najtežih tjedana u svom životu, proslavljena pjevačica Severina sinoć je u Jahorini u susjednoj BiH održala iznimno uspješan koncert, u kojem je sve ganula emotivnim priznanjem.

'Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se. Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj...', prenosi njene riječi radiosarajevo.ba.

'Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom onom malom i nemoćnom muškarčiću', rekla je Severina komentirajući izjavu suca Radovana Dobronića.

  • +10
Severina Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Podsjetimo, početkom ovog tjedna Vrhovni sud objavio je svoju odluku u slučaju borbe za skrbništvo nad maloljetnim djetetom pjevačice Severine i poduzetnika Milana Popovića, kojom je dijete vraćeno da živi s ocem.

Najnovija je odluka suda da se skrbništvo ponovno vraća ocu, stupila je na snagu odmah, neovisno o eventualnoj Severininoj žalbi. Tako je poništena odluka iz kolovoza 2021. koja je skrbništvo nad maloljetnim Aleksandrom podijelila 'po pola' između majke Severine Vučković i njezina bivšeg partnera, srbijanskog poduzetnika Milana Popovića.

  • +13
Severina Izvor: Pixsell / Autor: ARMIN DURGUT/PIXSELL

Usprkos svemu, splitska glazbena ikona sinoć je održala spektakularan koncert na kojem je oduševila u posve bijelom izdanju, blistajući u klasičnom odijelu začinjenom perjem na jednoj strani sakoa te zavodljivim i odvažnim korzetom.