ODMOR UZ RIJEKU

Sanja Doležal se javila iz svoje oaze mira; pogledajte kako uživa u najboljem društvu

10.12.2023 u 11:43

Bionic
Reading

Rijetke trenutke odmora pjevačica Sanja Doležal odlučila je iskoristiti na najbolji mogući način, pa je otišla na svoju vikendicu u Donjem Zvečaju, gdje uvijek odlazi kako bi napunila baterije

Zgusnuti raspored prepun koncerata po cijeloj regiji izmorili su i pjevačicu Sanju Doležal, koja je uoči one 'najjače sezone' za glazbenike - u doba blagadana - odlučila nakratko pobjeći od svega i napuniti baterije za nove angažmane.

Na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija koje je snimila ovih dana pored rijeke Mrežnice, gdje je smještena i njezina vikendica u kojoj rado i često boravi.

'Mali odmor, kratak predah od ludnice u gradu', napisala je Sanja Doležal i potom objavila selfie bez šminke, dok je iza nje pas koji na drvenom platou gleda u rijeku.

  • +2
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Uz još dvije fotografije rijeke, a potom i video upaljenog kamina koji dodatno stvara ugođaj, Sanja je pokazala da zna uživati, a ispod objave odmah joj se javila kolegica Indira Levak koja joj je poručila: 'Najpametnija si! I ja bih s tobom!'

Sanja ju je na to pozvala da joj se pridruži u njezinoj zimskoj idili.

55 godina

Novi Fosili zapjevali u Beogradu, a Sanja Doležal pokazala eleganciju u crnoj čipki

Pogledaj galeriju

'U mom malom mjestu imam slatki dućan, restoran i kafić i to je to. Automobil mi ne treba i imam pet minuta hoda uz brdo do trgovine, ali zapravo mi ni trgovina ne treba jer radim svoj kruh, u škrinji imam domaće meso i zapravo kad prošećem selom obavim šoping. Sada u vrtu imam raštike, zasadila sam i salatu i matovilac i svašta se nađe u mom vrtu', izjavila je 2017. godine za Večernji list, opisavši najbolje 'svoj mali raj na zemlji'.