VESELI SE POPUT DJEVOJČICE

Sanja Doležal otkrila zašto će ovaj Božić za nju biti tako poseban

19.12.2023 u 10:18

Bionic
Reading

Blagdani su vrijeme kada se povučemo u svoje domove da u najbližem krugu i svečanoj atmosferi provedemo vrijeme. Ozračje ljubavi, zajedništva, pripadanja i slavlje svake godine ponovno u našoj omiljenoj pjevačici i televizijskoj voditeljici, probudi dijete. Badnjaku i Božiću se veseli poput djevojčice

Sanja Doležal je prava zaljubljenica u božićno vrijeme i ukrašavanje doma. Kuglice, licitari i obiteljski naslijeđeni nakit već je spreman za dekoraciju.

'Stan sam već okitila, lampice su postavljene, a dan prije Badnjaku ću okititi bor. Dosta sam tradicionalna po tom pitanju pa kod mene prevladavaju crveno i zeleno, kao i pravo božićno drvce. Ono što je kod mene specifično je da imam puno lampica koje moje kći Lea obožava. Dok prije spavanja pogasim sve na prozoru, vjenčićima i zidovima, treba mi pola sata', kaže nam Sanja.

  • +2
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Kako je ona u obitelji zadužena za organizaciju božićnih okupljanja, okupit će se svi u Zagrebu. Sin Luka već je u Zagrebu, a Lea koja živi u Londonu, stiže u srijedu. Ostaju zajedno do Nove godine tako da će staru ispratiti skupa. I ovih blagdana će najfiniji mirisi hrane zamirisati u njezinom domu.

'Od tradicije ne odustajem. Za Badnjak će to biti bakalar na nekoliko načina, hobotnica i riblju juhu, a za Božić purica, mlinci, pašticada s njokima koju ću spraviti ranije jer ne stignem sve u jednom danu', otkriva Sanja kojoj je na Božić obavezan i odlazak na polnoćku. Pjevačica i voditeljica sa sjetom se sjeća polnoćki s djecom, kad su bili jako mali i spavali u kolicima. Ispričala nam je i koje su joj novogodšnje odluke. Jedna od njih je nastavak učenja i usavršavanja talijanskog jezika, a druga je odlazak na redovitu tjelovježbu.

NA REVIJI ELFSA

Sanja Doležal zbog njih je pobjegla iz svoje oaze mira i pokazala izdanje u kakvom je rijetko viđamo

Pogledaj galeriju