DJECA SU ODRASLA

Emotivna Vanja Horvat progovorila o odlasku sina Brune

06.05.2020 u 10:17

Bionic
Reading

Nakon što je iz obiteljskog doma prvo otišla kći Nina, koja je nakon studija u Italiji rodila kćer, Vanja Horvat otkrila je da ju je sada napustio i mlađi sin Bruno, a koji je sreću i novi život odlučio izgraditi daleko izvan Hrvatske

'Moje sve... moj sinek, moja dobra dušica, osebujan cooler, pametnica... fali mi da mi kaže 'daj se sčilaj maaam' ili kad mi u 23.30 uz osmijeh kaže 'jel kuhinja još radi'... ma sve mi fali, ali moj veliki dečko je odlučio potražiti sreću izvan HR. I podržavam ga u svakoj odluci koliko god bilo nekada i teško. Naš Babić, naš cooler.'

Napisala je to na Instagramu Vanja Horvat i otkrila kako su njezina djeca odrasla te su odlučila započeti samostalan život. Nakon odlaska starije kćeri Nine, koja je nakon odluke da studira u Italiji rodila dijete, sada je svoj novi život odlučio započeti i sin Bruno.

24-godišnjak, kojeg je Vanja Horvat, baš kao i Ninu, dobila u bivšem braku sa Zoranom Mamićem, novi je život odlučio započeti u Nizozemskoj, točnije u gradiću pored Amsterdama.

Iako prepuna emocija zato što su joj, u konačnici, djeca prebrzo odrasla i već krenula graditi svoje živote, Vanja Horvat ne krije sreću što su odrasli u ljude na koje je danas itekako ponosna.