zašto ne slavi valentinovo

Emotivna posveta Ivane Paradžiković: 'Na današnji dan prije 13 godina otišao je najvažniji muškarac u mom životu'

15.02.2022 u 09:25

Bionic
Reading

I dok su jučer, mnogi parovi slavili svoje ljubavi, bivša urednica i voditeljica 'Provjerenog' na Instagramu je otkrila zašto ona taj dan inače ne provodi u veselom raspoloženju

Ivana Paradžiković, koja je nakon dugogodišnje karijere na Novoj TV postala novo lice Una TV-a prisjetila se svog oca koji je preminuo na jučerašnji dan prije trinaest godina.

'Tad je već ležao mjesec dana na Jordanovcu. Rak svega. Od gromade, od čovjeka od stotinu kilograma, jedino prepoznatljivo na njemu ostale su oči. Oduvijek kao malo tužne. Ili mi se to samo tada činilo?' započela je objavu i dodala:

'Došle smo mu sve četiri. Mama i nas tri sestre. Svaka je donijela po jednu crvenu ružu. Nije mogao pričati, ali osjetila sam da je čekao taj trenutak. Pogledao me... Pa pogledao u nebo. Znala sam kakvu vijest donosi telefonski poziv koji je uslijedio tek sat vremena kasnije. Prije 13 godina otišao je najvažniji muškarac u mom životu. Tata. Pitajte me opet zašto ja ne slavim Valentinovo', zaključila je. pored fotografije na kojoj uplakana leži na krevetu sa slušalicama u ušima.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL