DLAKAVI MEZIMAC

Ivana Paradžiković otkrila u čijem društvu uživa tijekom oporavka: 'Osjeti uvijek kako se osjećam'

17.01.2022 u 20:52

Bionic
Reading

Svojim pratiteljima na društvenim mrežama voditeljica Ivana Paradžiković otkrila je kako je bolesna, ali i tko joj pravi društvo u periodu oporavka

‘Tilence pilence ❤ osjeti uvijek kako se osjećam..i sada zna da sam bolesna. cijelo vrijeme hoda za mnom i pokušava staviti šapu, nasloniti glavu na mene’, napisala je voditeljica u opisu fotografije svog ljubimca, engleskog bulldoga Tita.

‘Brz oporavak ti želim’, ‘Bezuvjetna ljubav je to’, ‘Sve znaju samo ne pričaju’, ‘Brzo mi ozdravi Ivana’, ‘Nitko nas ne osjeti kao naša četveronožna familija’, ‘Nije Tile običan pas, brzo ozdravi’, samo su neki od komentara upućenih domaćoj voditeljici.

Krajem prošle godine otkriveno je da će karijeru na malim ekranima nakon angažmana na Novoj TV i u emisji ‘Provjereno’ nastaviti na UNA TV-u s brojnim, poznatim kolegama.

Novi angažman Ivana je tada najavila podužim statusom kojim je uspjela podići prašinu,

‘Pokušali su me ušutkati, poniziti. Cipelarili su me svi odreda; kako je tko stigao. Ni kolege ni struka nisu tada digli svoj glas u zaštitu. Ali znate tko jest? Vi! Svaki komentar podrške, svaki lajk, svaka poruka... svaki onaj nepoznati prolaznik koji mi je kimnuo glavom u znak poštovanja... Sve to dalo mi je snage da ne odustanem... od sebe... od novinarstva!’, napisala je između ostalog Paradžiković nakon što je otkriveno da će na Una TV-u voditi emisiju ‘Lice pravde’.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL