OMILJENO tv LICE

Ivana Paradžiković o šokantnom događaju: 'Često se sjetim tipa koji me, dok sam branila tadašnjeg dečka nokautirao šakom u facu'

07.01.2022 u 09:45

Bionic
Reading

Otkada je bila djevojčica htjela je 'spasiti svijet' i zauzimala se za druge. I kasnije je ostala hrabra i neustrašiva te uvijek na strani pravde i malog čovjeka što je dokazala svojim radom u emisiji 'Provjereno' gdje smo je godinama gledali kao urednicu i voditeljicu, a na društvenoj mreži prepričala je događaj iz prošlosti koji je mnoge šokirao

'Zanimljivo kako neki ljudi ostave trag u tuđim životima, a da toga nisu ni svjesni. Ja se recimo dosta često sjetim tipa koji me, dok sam branila tadašnjeg dečka nokautirao šakom u facu. Potres mozga i prekinut korijen zuba', opisala je Ivana Paradžiković na početku objave na Instagramu.

'Svakih par godina, otlrila je, ode stomatologu koji joj nalije hidrogen u jedinicu. 'Crtica iz uzbudljivog života studentice Paradžiković ostane samo u sjećanju, a ne i na osmijehu. P.S. Jučer sam na snimanju od kolege fotografa na dar dobila ovu genijalnu fotografiju koja me podsjetila na tu epizodu. Pitam se: Sjeti li se jedan od tih gorila kak je na Jarunu 2001. bio baš pravi frajer?', završila je objavu.

Službeno najavljujući svoj prelazak na novu televizijsku kuću Una, na Instagramu je nedavno rekla što joj je na duši. 'Nikada nisam kičmu savijala. Ni kada mi je glava bila na panju niti kada je egzistencija visila o niti. Jer kada je istina u pitanju, kompromisa nema. Pitaju me čija sam sada? Svoja! Uvijek bila i bit ću. To je jedino što vam mogu jamčiti. Ime i obraz su moja najvrednija imovina i s time se ne planiram kockati', među ostalim stoji u poduljoj objavi.

Podsjetimo, Paradžiković će uskoro na novom regionalnom televizijskom kanalu uređivati i voditi istraživački magazin nalik 'Provjerenom'. Od samih početaka bila dio tima nagrađivane emisije. Najprije kao novinarka, potom kao voditeljica i kasnije urednica. Njezin je doslovno preko noći odlazak i to usred sezone emitiranja, šokirao gledatelje.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL