dANI SREĆE

Emotivan vikend: Veliko slavlje u domu Ljupke Gojić Mikić

30.09.2018 u 12:27

Bionic
Reading

Jedna od naših najslavnijih manekenki i vlasnica modnog branda u Zagrebu je prije godinu dana, na današnji dan rodila treće dijete. U obitelj Ljupke Gojić Mikić i Mihaela Mikića stigla je još jedna kći, Mari Dane. Danas slave njezin prvi rođendan, a Ljupka je svoju radost podijelila sa pratiteljima na Instagramu

'Jedna godinica je prošla, napisala je ponosna mama Ljupka Gojić Mikić i duhovito u hashtagovima poručila 'na današnji dan si me zeznula za ćevape', 'vratit ću ti kad sad' pored fotografija svoje mezimice i obitelji na Instagramu. Čestitke preslatkoj djevojčici pristižu sa svih strana. Među prvima su joj čestitale Nevena Rendeli Vejzović i Kristina Bradač.

Svoju treću kćerkicu Ljupka je rodila u zagrebačkoj polikinici. Sretnu vijest prva je objavila njezina mama na društvenim mrežama, a i prijatelj i suradnik Hamed Banguora. Ljupka i Mihael Mikić, zbog čije su nogometne karijere i živjeli u Japanu, odlučili su svojoj trećoj djevojčici dati japansko ime - Mari koje nosi snažnu poruku ‘ona koja je voljena’, kao posvetu lijepim godinama koje su proveli u Hiroshimi.

Ljupka Gojić je prije deset godina, nakon 13 godina provedenih u New Yorku i Parizu, doslovno na vrhuncu poslovnog uspjeha odlučila ostaviti karijeru i u 26. godini života potpuno se posvetiti obitelji.

Na zagrebačkoj Knežiji, u kvartu gdje žive Ljupkini roditelji, u velikoj stambenoj zgradi koja se još uvijek grad, Ljupka i Mihael kupili su novi stan, a u prizemlju će otvoriti kafeteriju s prodajom njihova sladoleda.

  • +10
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar