UŽIVANJE NA MALDIVIMA

Kakva linija: Najseksi baka Neda Ukraden ostavlja bez daha na pješčanoj plaži

25.01.2019 u 11:05

Bionic
Reading

Pjevačica koja za sebe kaže da se rijetko odmara, priuštila si je kratki predah i otišla na odmor u egzotične krajeve. Neda Ukraden najprije je na društvenim mrežama danima pokazivala predivne fotografije s plaže na Maldivima, a sada se pokazala i u kupaćem kostimu s linijom na kojoj joj mogu pozavidjeti i mnoge mlađe kolegice

Neda Ukraden i u 68. godini mami uzdahe svojom besprijekornom linijom. Na društvenim mrežama je objavila fotografiju na kojoj se vidi da uživa na pijesku. Na sebi zgodna pjevačica ima jednodijelni kupaći kostim koji joj prijanja uz preplanulo tijelo i ističe obline. 'Kako je dobro ljeto usred zime', poručila je pored fotografije.

Neda je na Instagram storyju pokazala i fotografiju na kojoj pozira u plićaku na koju je u aplikaciji dodala efekt padanja snijega.

'Kad odem na odmor i prisilim se uplatiti neka putovanja na Tajland, u Dubai, na Sejšele, treći dan već ne znam što ću! Meni je to dosadno. Volim aktivne priče, volim zujati', otkrila je Neda u razgovoru za tportal.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić