'teško je'

Eminem otvorio dušu: Novu ljubav tražio je i na Tinderu

19.12.2017 u 21:39

Bionic
Reading

U razgovoru za Vulture povodom novog albuma 'Revival' reper Eminem otvoreno je govorio o ljubavnom životu, mukama s pronalaskom djevojke te o tome čime si sve popunjava slobodno vrijeme

'Teško je', priznao je Eminem u intervjuu za Vulture. 'Otkako sam se razveo, bio sam na nekoliko spojeva, ali ništa se nije razvilo do te mjere da poželim obznaniti vezu. U zadnje vrijeme baš i nisam od izlaženja', rekao je reper dodajući da je žene upoznavao i preko za to specijaliziranih društvenih mreža, prije svega Tindera.

'Ali i preko Grindra. Išao sam i u striptiz barove. Što da kažem, i tako sam upoznavao djevojke. Bila su to zanimljiva vremena u mom životu', priznao je Eminem koji nakon dva razvoda od velike ljubavi i muze Kim Scott solira. 

  • +3
Eminem Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/Youtube

'Jesam li usamljen? Ne, sasvim mi je dobro, hvala na pitanju', uvjerava i tvrdi kako živi mirno, mada ne sasvim obično.

'Pratio sam vijesti dok me nisu izludile. Sad gledam filmove', kaže dodajući da je dva puta gledao biografski o Tupacu, 'All Eyez on Me'. S obzirom na svoju slavu, naravno, ne može jednostavno otići u lokalno kino. 

'Onda si iznajmim dvoranu. Pokušao sam živjeti normalno, ali nije baš ispalo najbolje', rekao je Eminem koji obožava i serije, dok čitanje baš i ne.

'Ne mogu procesuirati ništa napisano, osim onoga što sam napišem. Stalno se iznova vraćam na stranice koje sam, kao, već ranije pročitao', požalio se slavni reper koji je svoj deveti studijski album objavio prije nekoliko dana. Na 'Revivalu' gostuju, među ostalima, Beyoncé, Alicia Keys, P!nk, Skylar Grey i Ed Sheeran.