PJESMA 'HIGHER'

Eminem izazvao val oduševljenja u našem susjedstvu: U novom spotu pojavljuje se zastava BiH

10.02.2021 u 12:41

Bionic
Reading

Najpoznatiji bijeli reper Eminem objavio je nedavno spot za pjesmu 'Higer', a njegov novi video uradak oduševio je naše susjede zbog detalja koji se pojavljuje u kolor dijelu većinom crno-bijelog spota

Plavi pravokutnik sa žutim trokutom i bijelim zvijezdama pojavljuje se izaleđa šefa UFC-a Dana Whitea, koji se a polovici spota 'uključuje' s komentarom u u emisiju ESPN-a.

Spot je premijerno prikazan prije petnaestak dana u uvodnoj emisiji ABC-ja povodom UFC-ove borbe Dustina Poiriera i Conora McGregora.

  • +4
Eminem Izvor: Profimedia / Autor: RMV / Shutterstock Editorial / Profimedia

U crno-bijelom spotu Eminem repa u borilačkom oktagonu o svojim vječnim borbama, a sredinom spota šef UFC-a Dana White uključuje se u emisiju ESPN-a kako bi prokomentirao Eminemovu spremnost na borbu s vlastiti demonima.

U ovom dijelu spot dobiva boju, a u šarenilu zastava iz Whiteovih leđa istaknuto mjesto zauzima plavo-žuta zastava Bosne i Hercegovine, koja se, kako piše Klix.ba, inače nalazi u njegovom luksuznom domu u Abu Dhabiju.

Iako se predstavlja kao veliki obožavatelj slavnog repera, White Emienmovoj borbi s demonima ne predviđža uspjeh i prognozira razočarane obožavatelje širom svijeta. Eminem mu nije ostao dužan, a nakon ispaljenih riječi na Whiteov račun, uz poneki zvuk cenzure, reper je naprasno prekinuo uključivanje u program ESPN-a i vratio se u oktogon repati.

Pjesma 'Higher' našla na albumu 'Music To Be Murdered By – Side B', deluxe izdanju albuma 'Music To Be Murdered By', objavljenom 18. prosinca prošle godine.

Eminem - Higher (Official Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kao i prethodna dva, i ovo je Eminemovo izdanje objavljeno bez ikakve prethodne najave, a pratila ga je pjesma 'Gnat' za koju je snimljen i videospot u režiji Colea Bennetta. Kao prvi singl s albuma skinuta je pjesma 'Black Magic'.