NE ŽELI BITI SAM

Elon Musk priznao kako mu je teško nakon prekida s Amber Heard

15.11.2017 u 18:58

Elon Musk

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Milijarder Elon Musk je za časopis The Rolling Stone popričao o svemu i svačemu, no možda je najzanimljivije bilo čuti njegove intimne misli o ljubavi i samoći

Elon Musk priznao je kako je bio zaljubljen, te da ga je prekid s 31-godišnjom glumicom pogodio.

'Zadnjih sam tjedana bio u groznoj emocionalnoj boli. Užasnoj. Morao sam skupiti svu snagu volje kako bi bio sposoban promovirati Model 3 i ne izgledati kao najdepresivnija osoba na svijetu. Većinu tog dana sam bio u lošem stanju. Onda sam se morao natjerati na pozitivno razmišljanje – popiti nekoliko energetskih pića, okružiti se pozitivnim ljudima i sam sebi reći da svi ti ljudi ovise o meni, te da moram obaviti svoj dio posla', rekao je Elon Musk.

'Postoji li itko s kim bi se trebao viđati? Tako mi je teško upoznavati se s ljudima. Tražim ozbiljnu vezu. Ne želim nešto što će trajati samo jednu noć', Elon Musk pitao je novinara The Rolling Stonea na što ga je on savjetovao da mu nije pametno naglavačke utrčavati u novu vezu tako brzo nakon prekida, te da bi trebao malo razmisliti zašto iza sebe ima dva propala braka i što je uzrokovalo prekid s glumicom Amber Heard.

Elon Musk Izvor: Reuters / Autor: Rebecca Cook

'Ako nisam zaljubljen, ako nisam s nekim u ozbiljnoj vezi, nisam sretan. Neću nikad biti sretan ako sam samac. Odlazak u prazan krevet me ubija. Nije da ne znam kako je to biti sam u velikoj praznoj kući u kojoj koraci odzvanjaju. Kako bi itko mogao biti sretan u takvoj situaciji', rekao je Elon Musk.

Elon Musk i Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia