OSTAJU PRIJATELJI

Slavni milijarder prekinuo s bivšom ljubavi Johnnyja Deppa

08.08.2017 u 17:17

Bionic
Reading

Milijarder i vlasnik Tesla Motorsa Elon Musk potvrdio je prekid veze s 31- godišnjom glumicom Amber Heard koja je medijske stupce punila burnom brakorazvodnom parnicom s holivudskim miljenikom Johnnyjem Deppom

U službenom obraćanju javnosti putem Instagrama, izvršni direktor Tesla Motorsa potvrdio je prekid veze s 31- godišnjom američkom glumicom.

'Samo da razjasnimo medijske napise, Amber i ja smo prekinuli, no i dalje smo prijatelji, volimo se i planiramo ostati bliski', napisao je Elon Musk ispod fotografije na Instagramu na kojoj pozira s bivšom odabranicom.

Objavu dijeli Elon Musk (@elonmusk)

'Veza na daljinu za partnere s intenzivnim radnim obavezama uvijek je teška, no nitko ne zna što nosi budućnost', dodatno pojašnjava svoju finalnu odluku o prekidu.

Kako medijima otkrivaju izvori bliski glumici, Amber je potpuno šokirana Elonovom odlukom o prekidu.

'Elon je s Amber prekinuo prije tjedan dana. Stvari koje je načuo o njezinom ponašanju nisu ga se pretjerano dojmile. Amber zna biti vrlo manipulativna i sebična. On se vratio u Los Angeles, dok je ona odlučila 'zacijeliti rane' u Australiji', medijima otkriva izvor blizak paru.

Amber Heard i Elon Musk upoznali su se još 2013. godine na setu filma 'Machete Kills', no vezu su započeli tek nakon što su oboje finalizirali svoje razvode - Amber od glumca Johnnyja Deppa, a Musk od svoje druge žene – britanske glumice Talulah Riley.

Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da su viđeni zajedno, prvi se put počelo šuškati već u srpnju 2016., kada su proveli vikend u luksuznom hotelu u Miami Beachu. No zbog ružne brakorazvodne parnice s Deppom, kojeg je optužila i za obiteljsko nasilje, glumica se očito nije željela upustiti ni u što ozbiljno dok sve ne bude finalizirano.

Elon Musk i Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia