SVAŠTA MU JE REKLA

Ellen Pompeo iz 'Uvoda o anatomiji' progovorila o svađi s Denzelom Washingtonom

30.09.2021 u 15:52

Bionic
Reading

Zvijezda serije u srijedu je u svom podcastu 'Tell Me' otvorila priču o 'borbi' na setu s redateljem Denzelom Washingtonom. 66-godišnji glumac i filmaš debitirao je u televizijskoj režiji u devetoj epizodi serije 'Uvod u anatomiju' iz 2016. pod nazivom 'The Sound of Silence', ali se Oskarovac nije odmah slagao s Ellen Pompeo, jedinom koja je ostala kao dio serije kroz sve sezone

Elen Pompeo je u svom podcastu Tell Me ispričala kako je puno puta razmišljala o odlasku te kako ju je Denzel Washington trebao uvjeriti da ostane u seriji u kojoj je igrala lik Meredith Grey.

'Kad je on otišao, rekala sam: 'Zašto moram ostati ovdje? Svi su otišli. Sandra Oh je otišla, Patrick je otišao, moram i ja', prisjetila se Pompeo. Dodala je da je ideja o tome da Washington režira jednu od epizoda bila ideja njezine kolegice i izvršne producentice Debbie Allen, sve kako bi je 'zagrijala' za seriju.

  • +9
Serija 'Uvod u anatomiju' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pompeo je rekla da je Oskarovac došao ranije na set kako bi 'ga mogli uhvatiti', nagađajući da 'vjerojatno nikada ranije nije vidio seriju'.

'Napravio je predstavu jer mu je žena veliki obožavatelj. Mislim da je to doživio kao dobru vježbu da samo dođe i brzo nešto odrežira. No da će Denzel Washington doći režirati epizodu 'Uvoda u anatomiju', to je nešto za što sam mislial da neću ikada doživjeti', rekla je Pompeo. Nastavila je i izjavila da Denzel ima 'energiju i vibraciju' kakvu imaju sve superzvijezde i dodala: 'On ne zna ništa o televizijskoj režiji'.

Epizoda je prikazivala kako je njezin lik Meredith Grey doživjela napad pacijenta, što je rezultiralo slomljenom čeljusti. Na snimanju je izbila svađa, a Washingtonje nije gledao u oči dok se ispričavao. 'Nije me gledao u oči, a ja sam viknula na njega: "Pogledaj me! Kad se ispričavaš, gledaj me!', ispričala je Pompeo.

Washington joj je rekao da je redatelj i da mu ne govori kako treba raditi, a Pompeo mu je odgovorila. 'Slušaj, *ebote, ovo je moja serija, moj set! Tko si ti da se postavljaš na mene, jedva da i znaš gdje je kupaonica!', otkrila je glumica. Pojasnila mu je da ima 'poštovanje prema njemu kao glumcu i redatelju i uspjeli su sve do kraja odraditi'. Pompeo tvrdi da su sada nakon svih neprijateljstava u dobrim odnosima.

NJIHOVO PRAVO LICE

Ovako slavne ljepotice izgledaju bez šminke: Možete li ih prepoznati?

Pogledaj galeriju