ELLEN POMPEO

Zvijezda 'Uvoda u anatomiju' poslala snažnu poruku borcima s koronavirusom

15.03.2020 u 09:34

Bionic
Reading

Slavna 50- godišnja američka glumica i zvijezda serije 'Uvod u anatomiju', Ellen Pompeo, poput kolege iz serije, Giacoma Gianniottija, iskoristila je blagodati društvenih mreža kako bi se obratila svojim obožavateljima i javnosti u povodu vladajuće pandemije koronavirusa

Na svom Instagram profilu, kojeg prati više od sedam milijuna obožavatelja, zvijezda serije 'Uvod u anatomiju' objavila je video u kojemu izražava svoju zahvalnost zdravstvenim radnicama koji neumorno rade od jutra do mraka uslijed pandemije koronavirusa koja je zahvatila svijet.

'Mnogi od nas imaju privilegiju otići u samoizolaciju i pokušati ostati zdravi, no nitko od vas nema tu privilegiju. Svi morate biti na prvoj crti bojišnice što je sigurno loše i definitivno se može pogoršati u narednih par tjedana. U svoje ime i u ime svoje obitelji želim vam se svima javno zahvaliti. Cijenimo vas i volimo', izjavila je glumica u videu obraćavši se medicinskim sestrama, liječnicima i zdravstvenim radnicima tijekom globalne epidemije.

  • +5
Ellen Pompeo Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Svoje obraćanje medicinskom osoblju Pompeo je zaključila s nadom da svi ostanu sigurni i zdravi, a u obraćanju javnosti putem Instagrama i u povodu pandemije koronavirusa pridružio joj se i kolega iz serije, talijanski glumac Giacomo Gianniotti koji je svoje obožavatelje zamolio za pomoć.

'Italija, moja rodna zemlja, je u teškim vremenima. Moja obitelj je tu, moji prijatelji su tu i svaki dan se brinem za njihovu sigurnost i sigurnost svih svojih sunarodnjaka. Znam da je Italija mjesto u čijoj su ljepoti brojni ljudi imali priliku uživati. Italija je uvijek bila ljubazna prema vama i ljubazno je i velikodušno dijelila svoje darove i kulturu s vama. Tražim da se sada vratite zemlji koja vam je toliko dala. Ta zemlja koja daje toliko života svakome kada je posjete', između ostalog izjavila je zvijezda serije 'Uvod u anatomiju'.