RADOSNI TRENUCI

Ella Dvornik priznala kako joj nedostaje trudnoća: Planira li drugo dijete?

01.05.2018 u 18:36

Bionic
Reading

Iako njezina mezimica još nije napunila ni šest mjeseci, Ella Dvornik priznaje kako se s nostalgijom sjeća svoje prve trudnoće. Otkako je malena Balie Dee u studenom prošle godine stigla na svijet postala je mamin i tatin centar svijeta, stoga ne čudi kako se mama Ella svaki put raznježi kada vidi fotografije na kojima je svoju kćer nosila u trbuhu

Ella Dvornik je na svom Instagramu podijelila fotografiju koju je već ranije objavila, posluživši se trikovima photoshopa. Uz efekt crteža, uspješna blogerica i putoholičarka je u programu na trbuh postavila naljepnicu fetusa, čime je dala naslutiti kako bi ona i njezin partner Charles Pearce uskoro mogli poraditi na još jednom djetetu.

'Stvarno mi nedostaje biti trudna. Možda je do hormona, ali u tom sam se razdoblju osjećala tako posebno. Pogotovo kada sam puna jela i nisam se zamarala hoću li biti napuhnuta ili ne. Trebala bih stalno biti trudna', napisala je kćer kralja funka, Dine Dvornika, po čijem je početnom slovu imena Ella kćeri nadjenula srednje ime Dee.

Ella je trenutno uzela pauzu od poslovnih obaveza i posvetila se svojoj mezimici, iako povremeno pronađe vrijeme i za sebe. Ona i Charles ne kriju sreću zbog trećeg člana obitelji Dvornik-Pearce, pa vesela obitelj svo slobodno vrijeme provodi u zajedničkom druženju.

Iako uloga mame nije nimalo zahtjevna, Ella se poprilično dobro snalazi, a u pomoć joj uskače i baka Danijela koja zna kako je 'teško hendlati sve obaveze uz malo dijete'. Iako je mama Ella nedavno priznala kako je konačno stala u stare traperice, uopće ne sumnjamo kako bi ponovno žrtvovala liniju za još jednu ovakvu princezu.

Daddy time @charles_pearce

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on