uvijek intrigantna

Ella Dvornik privlači pažnju fotografijom iz kade, a komentirala je i situaciju oko kupovine nekretnina i dobivanja kredita

02.07.2021 u 13:27

Bionic
Reading

Već svi znaju da se jedna od naših najpopularnijih blogerica Ella Dvornik nedavno preselila u Istru gdje je kupila kuću. Sad se od tamo mogu pratiti njezine najnovije dogodovštine pa se u svojim zadnjim objavama dotakla nekih vrućih tema koje se zadnjih dana provlače po medijima vezane za Uskokova uhićenja, a fanove je iznenadila i golom fotografijom iz kupaonice

Kćer preminulog kralja funka u jednoj od posljednjih objava dotakla se aktualne teme oko imovine, nekretnina i dobivanja kredita. 'Super su mi ovi s 20.000 kuna plaćom u vijestima koji imaju nekretnine na luksuznim lokacijama. Ja jedva za jednu nekretninu dobila kredit. Fakat ne treba Uskok da se vidi da nešto tu smrdi. Zna se koliko možeš dobiti s 20.000 kuna', poručila je Ella Dvornik.

Ona je nedavno sa svojim sljedbenicima podijelila da su joj kad je put tražila kredit, rekli da ne može dobiti toliko koliko je tražila premda bi joj rata bila manja nego što je tada davala za stan. 'I mnogo ljudi tako živi cijeli život, drugima otplaćuju kredit, a svoj ne mogu dobiti. Jako bizarno vrijeme. Ja sam se isto otelila da dobijem iako sam uredno plaćala i kreditne kartice i najam i režije i sve ostale izdatke', napisala je tada.

U ranijoj objavi je objasnila da je ovih dana proslavila poseban dan, jer su njezine kćerkice Balie i Lumi krenule u vrtić. Ella je, kako je opisala, to proslavila udovoljavanjem sebi i isprobavajuci poklone od sponzora koje neprestano reklamira. Pratitelji su joj među ostalim poručili da bi sad trebala roditi još jedno dijete jer 'za useljenje u novu kuću ide i prinova', te je pitali što će joj naočale u kadi, na što je Ella odgovorila: 'Pa ovo je Instagram'.