čekaju je radovi

Ella Dvornik o preuređenju svog novog doma u Istri: 'Kuća je ok, ali nije baš najpametnije arhitektonski osmišljena za nas'

30.06.2021 u 12:06

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica Ella Dvornik okrenula je novu životnu stranicu i užurbanu svakodnevicu metropole zamijenila životom u bajkovitoj Istri. Sa suprugom i dvjema kćerkicama, trogodišnjom Balie Dee i jednogodišnjom Lumi Wren, preselila se u okolicu Rovinja. Sada je svojim pratiteljima odlučila otkriti kako će urediti novu kuću

'Dobivam puno poruka da vam pokažem kuću pa evo par razlog zašto još nisam. Podrum i gornji kat su nam još neraspakirani. Čekamo da djeca odu u vrtić jer uz njih ne uspijevamo ništa. Tako da vam jedino mogu pokazati dnevni boravak. Drugo, planiramo u kompletnu rekonstrukciju nakon ljeta pa nema baš smisla da vam pokazujem nešto što neće još dugo biti takvo', napisala je Ella Dvornik.

Pokazala je što, između ostalog, želi postići renoviranjem. 'Ovo nam je trenutno stanje. Međutim, ova cijela soba će postati kuhinja i produžit ćemo prostor na cijelu terasu', objasnila i pokazala nekoliko primjera. 'Naša će biti malo veća od ovih, ali čisto da dobijete ideju', pojašnjava blogerica.

Za vrijeme renovacije, najavila je, planira otvoriti poseban profil na Instagramu kako bi svi zainteresirani mogli pratiti tijek radova. 'Kuća je ok, ali nije baš najpametnije arhitektonski osmišljena za nas. Tako da ćemo dosta toga mijenjati, bit će neprepoznatljiva', poručila je kćer preminulog kralja funka, Dine Dvornika.

Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL