SPRETNA U KUHINJI

Ella Dvornik otkrila gastro trik: Evo kako bez jaja i brašna napraviti pohano meso

27.04.2020 u 12:57

Bionic
Reading

Iako od mlade travel i beauty blogerice nitko nije očekivao da će dijeliti savjete o kuhanju - i to se dogodilo. Ella Dvornik izazvala je oduševljenje brojnih domaćica kada je podijelila mali trik za drugačije pohanje mesa

Bilo da je ostala bez brašna i jaja ili se samo zaželjela pripremiti nešto novo i malo drugačije, Ella Dvornik u nedjelju navečer je uz pomoć savjeta svoje iskusne majke Danijela Dvornik oduševila brojne pratitelje na društvenim mrežama.

Naime, mlada mama Ella sinoć se zaželjela pohanog mesa, pa ga je pripremila bez dva ključna sastojka koji većina koristi prilikom pripreme tog obroka.

‘Umjesto jaja i brašna, grčki jogurt za paniranje. Hvala na savjetu, baš me zanima kako će ispasti’, poručila je Ella dok je u ruci držala zdjelu punu pilećih odrezaka prelivenih kremastim jogurtom.

Potom je pokazala i završni rezultat i otkrila da je meso ovim načinom paniranja dobilo na mekoći.

Naime, Ella je umjesto tradicionalnog paniranja mesa za pohanje, piletinu prvo uvaljala u grčki jogurt te se mariniralo svega pet minuta.

Potom je svaki odrezak umiješala u zdjelu s panko mrvicama, a ovisno o želji svatko može koristiti ili krušne mrvice, sezam, cornflakes, parmezan ili nešto drugo. Meso je potom ispekla u vrućem ulju i dobila hrskave pileće odreske koji su iznutra mekani i sočni.