DODAJU CENTIMETRE

Ellu Dvornik osvojile omražene tenisice s početka milenija

21.04.2023 u 23:03

Bionic
Reading

Nakon mjeseci rada, multimedijski projekt Alterella jedne od najvećih domaćih influencerica ugledao je svjetlo dana, a s njim je stigao i novi imidž

‘Alterella je alterego dvadesetogodišnjakinje u meni. Neke pjesme su dio mog vlastitog iskustva, što proživljenog, što gledanog sa strane. Morala sam se intenzivno dati u ovaj lik i proživljavati sve ponovno kako bi dala liku karakter kakav smatram da sam bila u to vrijeme’, objasnila je uoči lansiranja svog projekta kojeg prati i s novim imidžom.

Česte a nerijetko i drastične transformacije imidža za Ellu Dvornik nisu nikakva nepoznanica. Ovoga puta njeguje imidž brinete, a njega je ovog petka na jednom zagrebačkom partyju istaknula u crnom izdanju od glave do pete.  

Kombinaciju topića s prorezima i visoko rezanog sakoa parirala je s trapericama skinny kroja, da bi cjelokupno izdanje zaokružila omraženim tenisicama s početka milenija.

Poput uggsica, tenisice s ugrađenom petom početkom milenija bile su predmetom brojnim modnih debata a najpoznatija verzija, kakvoj nije odoljela ni Ella, stiže s potpisom francuske dizajnerice Isabel Marant.

O tenisicama s ugrađenom petom ponovno se govori u modnim krugovima, a gotovo 12 godina od lansiranja modela Bekett, njihova kreatorica predstavila je najnoviju inačicu nazvanu Balskee.

  • +10
Ella Dvornik Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic