ŽENSKA PRIČA

Ella Dvornik, Leona Paraminski i Duško Ćurlić o životu s kćerima

17.10.2023 u 10:51

Bionic
Reading

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će u drugoj emisiji nove, jedanaeste sezone popularnog talk-showa Ženska priča, i to na temu Život s kćerima, ugostiti glumicu Leonu Paraminski, blogericu i glazbenicu Ellu Dvornik te radijskog i televizijskog voditelja Duška Ćurlića

Novo izdanje Ženske priče održat će se u srijedu 18. listopada u klubu hrvatskih glazbenika SAX!, a sav prihod od ulaznica donirat će se Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Tema ovoga puta je život s kćerima, a o tome će s voditeljicom i spisateljicom Marijanom Perinić razgovarati omiljeni televizijski voditelj Duško Ćurlić, blogerica Ella Dvornik, ali i glumica s holivudskom adresom, Leona Paraminski.

Do sada je Marijana Perinić, u raznim temama, ugostila Jasnu Zlokić, Terezu Kesoviju, Eciju Ojdanić, Juditu Franković, Zrinku Cvitešić, Gabi Novak, Ivu Šulentić, Zorana Šprajca, Tarika Filipovića i mnoge druge.

  • +3
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko

Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena tematiziraju se razna životna područja, ali na zabavan i opušten način, uz interakciju publike koja gostima postavlja pitanja. Otvorene i iskrene priče javnih osoba su garancija uspjeha Ženske price i 'mjesta više' koje se traži iz mjeseca u mjesec.