BRAK JE GOTOV

Ella Dvornik potvrdila ono o čemu se mjesecima šuška: 'Istina je, razvodimo se'

08.08.2023 u 12:50

Bionic
Reading

Nakon što se već mjesecima po gradskim kuloarima šuškalo kako se Ella Dvornik i Charles Pearce razvode, blogerica i kći legende funka Dine Dvornika sada je sve potvrdila

Nakon što su pratitelji, ali i pojedini mediji primijetili da se Ella Dvornik i Charles Pearce više ne prate na Instagramu, nakon čega je on s njihovim kćerima Balie Dee i Lumi Wren otputovao u London u posjet sovjoj majci, šuškanja o njihovom razvodu postala su sve glasnija.

Da je ona gdje ima dima ima i vatre itekako istinita pokazala se i u ovom slučaju jer je Ella Dvornik u velikom intervjuu koji je dala za najnoviji broj magazina Story sve potvrdila.

  • +4
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Da, istina je, u procesu smo razvoda', rekla je Ella Dvornik.

Šuškanja da u braku nje i Charlesa Pearcea postoje počela su još prije godinu dana, no uspješna influencerica i odnedavno i glazbenica, koja ima projekt Alterella, vješto je ušutkavala sve glasine. Uvijek bi na sva novinarska pitanja odgovarala diplomatski i kroz šalu, no sada je odlučila ipak sve priznati.

Podsjetimo, Ella i Charles vjenčali su se u veljači 2019. godine u kapelici u Las Vegasu, a Ella je pritom nosila dizajnersku vjenčanicu rađenu po mjeri s potpisom Juraja Zigmana.