Iako se do jučer mučila o slici koju je o sebi stvorila pred hrvatskom javnošću, Beta je uz Rininu psihološku pomoć zaključila da se ona nema čega sramiti:

'Ja se osjećam kao da mi je dvadeset i pet godina, ne mogu si pomoći, moj je ljubavni život u k.... i tako stvari stoje. Nije me briga!'

Rina je zaključila da je upravo Ivan L. neiživljeni dečko koji psihički ima mnogo više godina od Elizabete i da mu dosad zasigurno nijedna djevojka nije pridavala toliko pažnje kao Beta.

On je uživao u pažnji, iskorištavao je Betinu naklonost, a kad mu je izravno rekla da prema njemu gaji određene emocije, on se kukavički udaljio, jer ipak nije spreman na takvo što. To je službena dijagnoza Ivanove osobnosti koju su postavile dvije iskusne žene - Beta i Rina.

Prema Betinu dosadašnjem ponašanju u BB kući, možemo zaključiti da se tu ne radi ni o kakvim ozbiljnijim emocijama, već joj je najvažnije da uza sebe uvijek ima jednog mladca. A kojeg, sasvim je svejedno.Nakon što nije uspjela smotati Ivana M te pošto ju je i Ivan L. pristojno 'otpedalirao', Beta se okrenula preostalim muškićima u kući. Najprije nježnosti i dirkanja s Krešom, koji je pak sa svima dobar, a zatim neobično razumijevanje sa Sašom.

Da stvar bude još bolja, ovaj se tjedan naša Beti ogrebla za spavanje s trojicom - Sašom, Markom i Ivanom L. Iako je sve to šala, ona ipak s njima u krevet liježe u tangama i seksi spavaćici, za svaki slučaj.

Pratite live stream Big Brothera na tportalu