NIkamo BEZ NAOČALA

Elegantan u odijelu: Evo kako je Šime Vrsaljko izgledao na svom vjenčanju

27.07.2018 u 09:28

Bionic
Reading

Nakon ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva ljubimac cijele nacije postao je Zadranin Šime Vrsaljko. Duhovit i uvijek spreman za šalu i zabavu, svojim je pjevanjem, ali i monolozima, koje je stavljao na društvene mreže, tijekom cijelog prvenstva uveseljavao sve, stoga ni ne čudi to da je stekao i veliki broj obožavatelja, osobito onih ženskog roda

Sve što napravi i gdje god da se pojavi, Šime Vrsaljko izazove masovnu histeriju, a tako je bilo i ovih dana u Dubrovniku, u koji je 'pobjegao' na zasluženi godišnji odmor sa suprugom Mateom.

Iako mu se na licu očitavao umor, što od svega što se događalo posljednjih tjedana, što od mnogobrojnih obožavatelja koji ga ne prestaju vući za rukav kako bi se fotografirali s njim, sve to je na kraju odradio bez pogovora.

Mr. & Mrs. 😍💍 #simevrsaljko

Objavu dijeli @ sime.vrsaljko.fans

Njegova Matea čekala ga je sa strane dok se on fotografirao s obožavateljicama, očito već naviknuta na takve situacije. Upravo ona uz njega je od srednjoškolskih dana, a svoju su ljubav nedavno, prije rođenja sina Brune, okrunili i brakom. Fotografija s vjenčanja, do sada nepoznata javnosti, pojavila se na društvenim mrežama, a sudeći po njoj, par je i tada izgledao usklađeno i elegantno.

Šime je za svoje vjenčanje odabrao tamnoplavo odijelo, dok je na nogama imao mokasine, a oči je već standardno sakrio iza sunčanih naočala okruglih okvira. Matea je bila elegantna u bijeloj haljini na bretele, koja prati liniju tijela sve do ispod koljena. Haljina je otkrila i tetovažu na njezinom lijevom ramenu, a položaj njihovih ruku, iako se on ne vidi na fotografiji, odaje njezin trudnički trbuščić.

  • +22
Šime i Matea Vrsaljko Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL