IZAZOV PRIHVAĆEN

Šime Vrsaljko ne prestaje oduševljavati javnost: Evo u čemu će se nakon motora i jet skija provozati

18.07.2018 u 18:18

Bionic
Reading

Nakon što je za dočeka Vatrenih u Zagrebu sjeo na motor iza policajca, i dio rute provozao se s njim, na dočeku u Zadru, veseli Šime Vrsaljko prvo je bio tek suvozač na jet skiju, da bi potom preuzeo volan 'u svoje ruke', a koje mu je sljedeće prijevozno sredstvo, pohvalio se na Instagramu

'Zadarsko dite', Šime Vrsaljko, oduševio je hrvatsku, ali i svjetsku javnost na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu. Osim odličnom igrom, Vrsaljko se pokazao i kao odličan zabavljač, a sve to prikazano je na mnogobrojnim snimkama koje kolaju društvenim mrežama.

  • +5
Šime Vrsaljko Instagram Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Nakon što je u Zagrebu, tijekom vožnje Vatrenih na službeni doček na Trg, odlučio izaći iz autobusa i sjesti iza policajca na motoru, kako bi se malo provozao, dolaskom u Zadar, koji je priredio nevjerojatan doček za 'svoju dicu', Šime Vrsaljko provozao se i na jet skiju.

Prvo je bio tek suvozač, a onda se uhvatio volana i pokazao kako se vozi jet ski, a fotografiju vožnje podijelio je sa svojim obožavateljima na Instagramu. To je bilo dovoljno njegovom velikom prijatelju i suigraču Dejanu Lovrenu koji mu je napisao:

'Na policijskom motoru, pa jet-ski, sljedeće je gdje te želim vidjeti je u MIG-u! Reci mi neeeeeešto!' Lovrenov komentar oduševio je mnoštvo, koji je krenuo s odgovorima, a onda se oglasio i sam Vrsaljko koji je rekao: 'Sljedeća vožnja je u karijoli!' (kariola - tačke, op.a.)