'PRSTI SU MI BOLNI NJOKIĆI'

Ecija otkrila kako izgleda i kako se osjeća nakon istrčanog polumaratona

15.10.2018 u 23:38

Bionic
Reading

Proslavljena glumica Ecija Ojdanić, koja se posljednjih godina ozbiljno bavi trčanjem, istračala je u nedjelju polumaraton u sklopu 27. Zagrebačkog maratona, čime se pohvalila na svom Instagramu

Kako se osjećala nakon što je jedan sat, 51 minutu i 28 sekundi trčala 21 kilometar dugu trasu polumaratona, Ecija je otkrila putem Instagrama.

'Iskreno, boli me cijelo tijelo, svi mišići, nožni prsti su mi bolni njokići, ali zadovoljstvo što uopće trčim, ovaj divan osjećaj za vrijeme utrke, ta predivna ovisnost o meditativnom učinku trčanja, djeluje tako da se bol barem malo umanji', napisala je Ecija u ponedjeljak i pohvalila se da je polumaraton istrčala deveta u kategoriji 45+.

Uspješno završenim polumaratonom Ecija se pohvalila odmah nakon utrke, dok je još bila u iščekivanju rezultata.

'Jesssssss!!!! We did it! Od 1:34 pa do 2:00. Različiti rezultati, ali sreća na najjače jednaka!', napisala je u nedjelju Ecija.

Iako službeni rezultati Zagrebačkog maratona kažu da je na cilj u konkurenciji žena između 45 i 49 godina stigla deseta, to nikako ne umanjuje njezin uspjeh, na kojemu su joj čestitali i brojni pratitelji.

  • +27
27. zagrebački maraton Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

'Ja kao kineziolog kažem bravo, a kao žena mukemi si pošašavila. Ipak bravo!', poručila je Eciji plesačica i balerina Edita Cebalo, dok joj je stilist i modni dizajner Robert Sever poručio da je luda.

'Ti si toliko luda, obožavam ali nesuspektno OBOŽAVAMMMM', poručio joj je Sever, na što mu je Ecija odgovorila da ju je taman malo pustila ovisnost o trčanju, ali da se od jučer opet zakačila na najjače.

  • +9
Ecija Ojdanić Izvor: Promo fotografije / Autor: Boris Štajduhar

Spomenimo da je prva u Ecijinoj kategoriji u cilj utrčala Lada Tedeschi Fiorio, potpredsjednica Atlantic grupe i sestra javnosti poznatijeg Emila Tedeschija, kojoj je za to trebalo jedan sat, 38 minuta i 47 sekundi.