ZA NJOM SU SVI UZDISALi

Suzana Mančić se prisjetila dana najveće slave: 'Loto bubanj prastar, a ja se još uvijek nekako držim'

26.05.2021 u 22:03

Bionic
Reading

Kad su joj ponudili da vodi 'Loto', jedna od najljepših žena bivše države, danas voditeljica i spisateljica je doslovno preko noći postala velika zvijezda. Obožavatelji su joj slali na stotine pisama dnevno, a poznato je kako su joj nudili brakove, putovanja, traktore, ostavljali joj cvijeće pred vratima stana, spavali u liftu. Danas se Suzana Mančić prisjetila vremena kad je izvlačila 'čarobne kuglice'

Suzana Mančić bila je zavodnica bez premca. Za njom je uzdisala cijela Jugoslavija, a muškarci su je na broje načine pokušavali osvojiti. Premda se davnih godina ostavila izvlačenja kuglica i danas je nazivaju 'najljepšom Loto djevojkom'. Kuglice su joj donijele status ikone pop kulture. Često je i sama igrala i Loto i Bingo, no neki veći zgoditak nikad nije dobila.

'Podsjetila sam se dobrih starih vremena, i izvlačenja brojeva Loto igre na sreću, u studiju RTS, snimanje dokumentarnog serijala Ikone. Loto bubanj prastar, a ja se još uvijek nekako držim', našalila se danas pored fotografije na kojoj pozira dobro raspoložena u crveno plavom izdanju.

Nedavno su isplivale njezine fotografija iz mladosti, a komentari su očekivano, bili i više nego pozitivni. Mahom su svi zaključili da je Suzana kao vino - što starija to bolja. U međuvremenu je pjevala, glumila (igrala je u filmovima 'Ćao inspektore', 'Jugoslavija', 'Žikina dinastija') vodila zabavne emisije, pisala knjige.

Već dvije godine je u mirovini no i dalje radi punom parom. Kad nema obaveza voli se povući na imanje koje joj je ostavio tata. Tamo ima kolibicu pa sjedne, gleda u zelenilo i sluša fazane, a nerijetko i okopava vrt. Nakon 'Neukrotivog srca' i 'Kao da sam sanjala' napisala je i treću knjigu. Prije objave iscurili su odlomci, pa je voditeljica šokirala svojim tajnama - izjavom da je imala tri spontana pobačaja. Lani u studenom je preležala koronu, a nedavno se i cijepila.

  • +3
Suzana Mančić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL