REMEK DJELO

Dvostruko slavlje u domu Antonije Mišure Sandrić; kada vidite rođendanske torte ostat ćete bez riječi

30.01.2023 u 12:00

Bionic
Reading

Bivša košarkašica, koju su mnogi proglašavali i najljepšom sportašicom, posljednjih godina živi drugačiji život. Danas, umjesto u sportu, Antonija Mišura Sandrić uživa u majčinstvu, a ovih dana imala je posebnih razloga za slavlje budući da su njezini mali nasljednici, Tara i Noel, proslavili rođendane

Iako joj većinu vremena oduzimaju njezini mališani, koji su sada u najslađoj, ali i najzahtjevnijoj fazi, bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić svaki slobodni trenutak provodi na društvenim mrežama. Na Instagramu je odavno među traženijim influencericama, te tamo njezine nove objave svakodnevno iščekuje više od 27 i pol tisuća ljudi.

A upravo je s njima podijelila i detalje iz svog pomno uređenog doma, kojeg dijeli sa suprugom Markom Sandrićem. Tamo je ovih dana sve bilo podređeno njihovoj djeci - kćerkici Tari i sinčiću Noelu, koji su, oboje, rođeni u siječnju. I dok je starija seka proslavila 3. rođendan, Noel je puhnuo tek u prvu svijećicu.

  • +2
Antonija Mišura Sandrić Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Kao što je to bio slučaj i u svim njihovim prijašnjim slavljima, sve je isplanirano do najsitnijeg detalja, pa čak i odjeća u koju su slavljenici bili odijeveni, a koja je bila u potpunosti usklađena.

Ponosna majka istaknula je svoju vitku figuru, kojom ne odaje dojam da je ikada bila trudna, a kamoli dva puta, uskom bijelom haljinom, ne krijući osmijeh zbog svojih klinaca.

I dok je Noelu sav šušur bio nešto novo, makar se odlično snašao i nije se uplašio ni ogromne ljudske maskote medvjedića, Tara je bila oduševljena svime pripremljenim.

Ipak, najviše pozornosti dobile su dvije torte, svaka za jednog slavljenika, koje su, doslovce, bile pravo malo remek djelo. Za iste je zaslužna umjetnica Laferi iz Sinja, a inspiracija je ovoga puta bio retro vrtuljak, kakve možemo vidjeti u zabavnim parkovima.

Izgledom je uistinu ostavio bez riječi, a ako je vjerovati Antoniji Mišuri Sandrić, i okusom su bile izvanredne.