mamina princeza

Antonija Mišura Sandrić pokazala djelić proslave svoje mezimice koja je nedavno dobila brata

04.02.2022 u 15:22

Bionic
Reading

U domu naše bivše košarkaške reprezentativke i njezinog supruga Marka Sandrića ovih dana je bilo osobito uzbudljivo: njihovo prvo dijete, djevojčica Tara, proslavila je drugi rođendan

I ove godine 33-godišnja Šibenčanka dala je sve od sebe da veliki dan u životu njezine kćerkice svima u sjećanju ostane kao poseban. Kako je sve izgledalo, Antonija Mišura Sandrić pokazala je naravno, brojnim fotografijama i video snimkama na društvenoj mreži.

Vesela mališanka imala je veliku bijelu tortu s dugom i oblacima i puhala dvije svijećice, otvarala je poklone, a bake i djedovi su joj otpjevali 'sretan rođendan'.

Podsjetimo, jedna od naših najljepših sportašica krajem siječnja na svijet je donijela svoje drugo dijete, a sretnu je vijest je sa svijetom podijelila na Instagramu. 'Mama i tata postali su bogatiji za još jedno blago. Bogu dragom hvala, braco nam je stigao živ i zdrav', napisala je uz fotografiju. Za Marka Sandrića udala se 2015. godine u Šibeniku, a crkveno vjenčanje održalo se u katedrali svetog Jakova.

  • +3
Antonija Mišura Sandrić Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX