ŠTO SU GENI

Dvije zgodne poznate dame imaju isto tako zgodne sestre s kojima se rado hvale

15.12.2020 u 13:16

Bionic
Reading

Pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić ne slavi rođendan sa svojom sestrom koja živi u Dalmaciji pa joj je čestitala preko Instagrama i još jednom je pokazala svima, a i samozatajna urednica i voditeljica HRT-ovog Dnevnika je, za one koji je prate na društvenim mrežama, pozirala u društvu još jedne lijepe Šimićke

Ivana Lovrić, po mnogima je jedna od atraktivnijih izvođačica na našoj sceni, no pjevačica iz Miljevaca ima i atraktivnu sestru koju je ranije, uz istu fotografiju koju je objavila sada, napisala da joj je najbolja prijateljica, suradnica, najveća podrška, životna radost. I ovog puta joj je čestitala rođendan.

  • +4
Ivana Lovrić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Opet nisam s tobom na tvoj rođendan/imendan i opet objavljujem ovu sliku jer me neodoljivo podsjeća na sve one gluposti na koje bi te uvik tako lako nagovorila. I uvik si bila spremna s tim najlipšim osmijehom na svitu i rukom u mojoj ruci. Nek ti je najsritniji tetrite moja, dolazim ti brzo! P. S. ostavi mi malo torte, znam koju je mater napravila i pašticade isto', poručila je Ivana Lovrić svojoj mlađoj sestri putem Instagrama. Njezina sestra se zove Lucija, ima 22. godine i radi kao vizažistica u Drnišu.

'Advent na Šimićevom trgu', kratko je opisala Marta Šimić Mrzlečki fotografiju nastalu u Pitomači na kojoj nasmiješena i odlično raspoložena pozira sa svojom mlađom sestrom, inače učiteljicom. Podsjetimo, urednica i voditeljica HRT-ovog Dnevnika je iz Pitomače, mjesta u kojem je i odrasla. Ondje joj žive roditelji pa onamo odlazi, izjavila je, kad želi odmoriti dušu.

Svoju plavokosu sestru HRT-ovka je pokazala i nedavno kad su skupa slavile rođendan mame Ane. Tada su njezini oduševljeni pratitelji komentirali kako sve tri lijepe i imaju iste crte lica.