SLIČNI ILI NE?

Atraktivne dame: Ovo su zgodne sestre poznatih Hrvata i Hrvatica

04.11.2018 u 13:18

Bionic
Reading

Nema do sestrinske ljubavi – nitko ne može toliko iživcirati kao rođena sestra, ali isto tako nikome se neće tako brzo i lako oprostiti kao njima. Veze sa sestrama su snažne, a to se često vidi i u svijetu slavnih. Neke viđamo s njima na društvenim događanjima, a neke tek povremeno, kada ih pokažu na društvenim mrežama. Pogledajte kako izgledaju sestre Nataše Janjić, Matea Kovačića, Petra Graše...

Nina Badrić nedavno je raznježila fanove emotivnom posvetom sestri za rođendan. Mlađa sestra pjevačice nekad je bila njezina menadžerica, a i sama se okušala u glazbenim vodama. Sunčica se ipak povukla iz glazbe kada se posvetila obitelji. Ona je Ninina najbolja prijateljica, osoba koja je najbolje razumije.

No Nina nije jedina koja ima zgodnu sestru.

  • +24
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Na svoju mlađu sestru Bugu Grašo, koja je u vezi s košarkašem Leonom Radoševićem i s njim ima kćer Leni, itekako je ponosan splitski pjevač Petar Grašo. Buga već tri godine živi u Njemačkoj pa su njihovi zajednički trenuci, poručio je pjevač, dragocjeni.

Pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić također se pohvalila svojom zgodnom sestrom na Instagramu. 'Divne seke', 'Predivne', 'Božanstvene', samo su neki od komplimenata kojima su ih počastili fanovi.

Na popis zgodnih sestara slavnih Hrvatica svakako treba uvrstiti i Mateu Zeljković, sestru spisateljice, pjevačice i glumice Nives Celzijus.

View this post on Instagram

🌞

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Lidija Bačić svojevremeno je pratitelje na Instagramu iznenadila fotografijom na kojoj je pozirala sa sestrom Dorom, a koja joj je pomogla u pjevačkim počecima. Bila joj je podrška i vodila je na nastupe.

'Bila sam joj plesačica i prateći vokal pa sam stekla iskustvo prije nego što sam krenula samostalno', izjavila je Lidija ranije. Ima još i sestru Luciju te brata Franka.

  • +3
Lidija Bačić Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic/Cropix

Iako brojni domaći nogometaši imaju zgodne sestre, jednu od najzgodnijih, složit će se mnogi, ima Mateo Kovačić. Jelenu je slavni hrvatski reprezentativac dobio 1996., a osim nje ima mlađu sestru Katarinu te obje čuva daleko od očiju javnosti.

Još jedan nogometaš ima zgodnu sestru. Ivan Perišić sa sestrom Anitom je proveo teško djetinjstvo. Sa 16 godina otišao je u Francusku, ali s njom ima blizak odnos.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić ima brata i 18 godina mlađu sestru Karlu, koja joj nevjerojatno nalikuje.

  • +23
Marijana Batinić Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHN PAVLISH

Voditeljica, stručnjakinja za odnose s javnošću i vlasnica portala Ultrafit portal by Renata Sopek vrlo je bliska sa svojom četiri godine mlađom sestrom Sandom. Djevojke se često druže i zajedno putuju, o čemu redovito obavještavaju pratitelje na društvenim mrežama.

Omiljena televizijska voditeljica Daniela Trbović jako je bliska s četiri godine mlađom sestrom Natašom, koja joj nevjerojatno nalikuje. S njom se često pojavljuje u javnosti. Krasi ih gotovo jednak ukus kada je o modi riječ, pa se uvijek drže klasičnih i udobnih komada.

  • +6
Daniela Trbović Izvor: tportal.hr / Autor: Cropix, Jurica Galoic-Pixsell

Nataša Janjić sa sestrom Tamarom pojavila se prije nekoliko godina na modnoj manifestaciji.

'Sestra, sestra, brat', napisala je nedavno Doris Pinčić Rogoznica pored objavljene fotografije na Instagramu, kojom je otkrila kako joj izgledaju najbliži u obitelji. Zgodna sestra Kristina ima 37 godina i živi u Zadru.

'Našim roditeljima nije bilo lako podizati nas troje, pogotovo u vrijeme nakon rata, kad su se gubili poslovi. Moj otac nikad nije stao i očajavao niti je zbog toga pao u depresiju. Vrlo je načitan i inteligentan i nikad se ničega nije sramio raditi da bi stavio kruh na stol. Mi smo prava temperamentna mediteranska obitelj. Spremni smo se i posvaditi, ali i o svemu razgovarati', izjavila je ranije radijska i televizijska voditeljica te glumica.

View this post on Instagram

Sestra, sestra, brat ❤ #Pincici #okruglo30

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

  • +33
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Čekada

Glumica Judita Franković nerijetko se pojavljuje u javnosti sa sestrom Majom. 'Moja sestra nije model, ali ima sve predispozicije da to bude... Prije je nismo mogli izvući iz marti, a sada pazi na modu. I roditelji su nam takvi, vole se srediti…', rekla je Judita za tportal. Sestre Franković su također zajedno odradile nekoliko modnih kampanja.