Adrien Brody i Georgina Chapman

Dvije godine nakon razvoda od seksualnog predatora Georgina Chapman sreću je pronašla u zagrljaju slavnog oskarovca

16.09.2019 u 16:16

Bionic
Reading

Kada je prije dvije godine Harvey Weinstein optužen za seksualno zlostavljanje holivudskih glumica, njegova supruga, modna dizajnerica Georgina Chapman isprva je stajala uz njega, tvrdeći kako on za sve optuženo nije kriv. Priča je ubrzo dobila svoj obrat, Georgina je zatražila razvod braka, a čini se kako je sada ponovno pronašla sreću i to u zagrljaju holivudskog glumca

Kada je 2017. godine više od 90 žena optužilo holivudskog mogula Harveyja Weinsteina za seksualno zlostavljanje, tek je u tom trenutku britanska dizajnerica Georgina Chapman shvatila s kim je bila u braku posljednjih deset godina i kome je rodila djecu. Iako je isprva stajala uz njega, ubrzo je podnijela papire za razvod, osobito jer se i njen ugled krenuo urušavati, a i poslovno carstvo njezine modne marke Marchesa krenulo se raspadati.

  • +9
Georgina Chapman i Harvey Weinstein Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO

No čini se kako su za 43-godišnju ljepoticu napokon stigli bolji dani, jer ovih se dana doznalo kako je u sretnoj vezi s 46-godišnjim oskarovcem Adrienom Brodyjem, a par je spojila slavna Dankinja Helena Christensen još u travnju.

Inače, Brody i Georgina upoznali su se još prije nekoliko godina i to upravo preko njezinog bivšeg supruga Harveyja Weinsteina, no ključna je bila modna revija kupaćih kostima u Portkoriku i koktel-dva previše.

'Georgina i Adrien upoznali su se preko Harveyja, no između njih je zaiskrilo tek u travnju, kada ih je Helena pozvala oboje na reviju kupaćih kostima, a zbližili su se uz koktele. Sve je još friško, no Adrien je opčinjen Georginom, a ona nije bila sretnija godinama. Posljednje godine za nju su bile teške i tek sada ima osjećaj da može krenuti dalje sa životom. Njezina djeca i obitelj već su upoznati sa svime i sretna je jer su odobrili sve.'

  • +6
Adrien Brody Izvor: EPA / Autor: Arnold JEROCKI

Nova veza bivše žene stigla je paralelno s Weinsteinovim pripremama za suđenje u siječnju, kada bi javnost trebala doznati nove detalje.