NAPOKON SE OBRATILA

Bivša supruga Harveyja Weinsteina otvorila dušu: 'Mislila sam da imam sretan brak, bila sam prenaivna'

10.05.2018 u 20:07

Bionic
Reading

Nakon višemjesečne šutnje i izbivanja iz javnosti, Georgina Chapman dala je svoj prvi intervju u kojem je otvorila dušu i ispričala sve o braku s holivudskim mogulom Harveyjem Weinsteinom koji je optužen za seksualna zlostavljanja brojnih glumica

Harvey Weinstein i Georgina Chapman bili su u braku deset godina, tijekom kojeg su dobili i dvoje djece kćer Indiju Pearl i sina Dashiella Maxa Roberta. Međutim bračnu idilu, kako je barem izgledalo, prošle je godine uništio najveći seksualni skandal u povijesti Hollywooda.

Weinsteina su brojne glumice optužile za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje, a slijedom toga, napustila ga je i supruga. U siječnju ove godine, njihov je razvod finaliziran, a osim kratke izjave kako je shrvana te da moli medije za razumijevanje, nije se moglo puno toga čuti iz usta Georgine Chapman, žene koja je s 'holivudskim predatorom', kako ga mnogi nazivaju, provela godine zajedništva.

  • +3
Harvey Weinstein Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, 41-godišnja dizajnerica sad je prekinula šutnju i odlučila sa svijetom podijeliti kroz što je sve prolazila posljednjih šest mjeseci.

'Najbolnije od svega je to što sam mislila da imam sretan brak. Voljela sam svoj život', kazala je Chapman te dodala kako nikada nije ni posumnjala da bi se ovako grozne stvari mogle događati njoj iza leđa i to od strane osobe koju je iznimno voljela.

Jedan od razloga zašto je sve to bilo lako sakriti od supruge i djece je što je Weinstein mnogo putovao, istaknula je Chapman. 'Nikada nisam bila jedna od onih žena koja je u svakom trenutku morala znati gdje je moj suprug', kazala je u nastavku, a onda objasnila kako je čak razmišljala i da sve oprosti bivšem suprugu.

Nakon što je prva optužba i to glumice Ashley Judd osvanula u medijima, Georgina je rekla kako je smatrala da se to dogodilo mnogo prije nego što je uopće poznavala svog tadašnjeg supruga, pa je na prvi tren pomislila da će sve izgladiti. No, nakon niza optužbi koje su uslijedile, spasa naizgled idiličnog braka, više nije bilo.

#sardiniastyle #caladivolpe #yachtlife

Objavu dijeli Georgina Chapman (@georginachapmanmarchesa)

'Išla sam i na terapije. Isprva nisam mogla jer sam bila prešokirana. Osjećala sam se izigrano. Nisam znala čime sam to zaslužila. No, onda sam sama sebi rekla. To se dogodilo, moraš to prihvatiti i nastaviti dalje. Očito sam bila prenaivna', objasnila je slavna modna dizajnerica, čiji je unosan biznis propao nakon suprugovih afera.

Svoje pomiješane osjećaje Chapman je opisala ovako: 'Imam nalete bijesa, pa trenutke zbunjenosti, a potom nevjerice. Onda me uhvati plač i tuga zbog moje djece. Zapitam se kakvi će biti njihovi životi jednoga dana, kako će se ljudi prema njima odnositi. To je njihov otac i oni ga vole. To im ne mogu zabraniti.'

#sttropez #club55 #summerheaven

Objavu dijeli Georgina Chapman (@georginachapmanmarchesa)

Posljednjih pola godine, poznatu brinetu nije se moglo vidjeti u javnost, a ona sada objašnjava kako to nije ni smatrala primjerenim. 'Bila sam posramljena i slomljena. Nisam smatrala da je primjereno uopće izaći iz kuće u tom trenutku i takvom stanju. Tko sam ja da se pokazujem okolo dok svijet pogađa takav skandal.'