NOVA SERIJA

'Dva života' – nova hit španjolska serija nominirana je za Emmy

17.10.2022 u 12:41

Bionic
Reading

Dva života prikazuje se na Pickbox TV kanalu, a upravo je i nominirana za internacionalnu Emmy nagradu

Dva života (Two Lives) nova je španjolska serija s emotivnom i strastvenom pričom, a dvije glavne ženske uloge fantastično su obradile dvije popularne španjolske glumice, Amparo Piñero u ulozi Carmen, i Laura Ledesma u ulozi Julije.

Zahvaljujući glavnim glumicama i strastvenoj i emotivnoj priči, ova fenomenalna serija upravo je nominirana za internacionalnog Emmyja!

S ukupno 255 epizoda, serija se emitira na Pickbox TV kanalu, od ponedjeljka do petka u 20:00.

Serija je osvojila emotivnom i strastvenom pričom

Priča prati živote dviju protagonistica, Carmen (25) i Julije (36), koje žive na dva različita kontinenta – u dva različita razdoblja. Julijina priča odvija se u današnjoj Španjolskoj, u malom i šarmantnom selu nedaleko Madrida. Carmenina priča odvija se kasnih četrdesetih godina prošlog stoljeća u Río Muniju, u bivšoj egzotičnoj koloniji Španjolskoj Gvineji. Ali Carmen i Julia nisu samo dvije žene razdvojene vremenom i prostorom – one dijele duboku i posebnu vezu: one su baka i unuka.

Njihove zasebne priče pletu prekrasnu, emotivnu i strastvenu priču, u kojoj plove kroz ljubav, slobodu, osobna postignuća, snove i strahove, krize odrasle dobi, obiteljske sukobe... i , prije svega, kroz najveće životne odluke.

Julia je žena koja trenutno živi životom kakav su za nju planirali njezina majka i njezin budući suprug. Taman kada se sprema udati, otkriva veliku obiteljsku tajnu koja će je zauvijek promijeniti. Na rubu živčanog sloma, odluči se odvojiti od njih. Julia pronalazi utočište u osamljenom gradiću u planinama Madrida gdje će imati kompliciranu misiju: ​​preuzeti kontrolu nad vlastitom sudbinom.

Carmen je mlada žena koja napušta udobnost metropole kako bi srela oca u egzotičnoj koloniji Španjolskoj Gvineji. Carmen otkriva da Afrika ima mnogo tvrđe i divlje lice nego što je ikad zamišljala, a njezin se život uzburka iz temelja. Bit će pred teškom dilemom: pridržavati se nepravedno uspostavljenih pravila ili slijediti svoje srce.

Razdvojene više od pola stoljeća i na dva kontinenta, Carmen i Julia imaju puno više zajedničkog od obiteljskih veza. Njih dvije su žene koje se bore da ostvare svoje snove, koje se ne prilagođavaju normama koje drugi nameću i koje će pronaći ljubav tamo gdje je najmanje očekuju.

Svakim danom, od ponedjeljka do petka, pratite strastvenu španjolsku seriju Dva života (Two Lives) na Pickbox TV kanalu u top terminu u 20:00, a odmah je možete pratiti i na Pickbox NOW!