premijera filma

Dustin Hoffman u rijetkom pojavljivanju sa suprugom Lisom i unucima

05.03.2024 u 12:50

Dustin Hoffman sa suprugom Lisom

Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Filmske su premijere često prilika za obiteljske izlaske, a dio svoje obitelji na crveni tepih premijere novog nastavka filma 'Kung Fu Panda' poveo je i Dustin Hoffman

Nakon što su odgojili četvero djece, Dustin Hoffman i njegova supruga Lisa uživaju u najljepšoj ulozi - ulozi bake i djeda. Popularni je glumac na premijeru filma 'Kung Fu Panda' poveo dvojicu unuka, a na crvenom tepihu novog projekta bodrila ga je i supruga.

Animirani film o pandi Poe koja se zavidnim borilačkim vještinama bori protiv zlikovaca dobio je čak četvrti nastavak, a, uz Jacka Blacka koji je posudio glas popularnoj pandi u sva četiri filma, glumačkoj se ekipi priključio i Dustin Hoffman.

Legendarni glumac kojeg mnogi pamte po ulozi Forresta Gumpa dao je glas jednom od junaka s kojima će se Poe susresti, a premijeru filma nisu propustili njegovi unuci koji su uzbuđeno čekali nastavak ove animirane avanture.

Držeći unuke za ruke glumcu je podršku pružila i supruga s kojom je u braku od 1980.

Hoffman i Lisa vjenčali su se u listopadu 1980. i imaju četvero djece: Jakea, Rebeccu, Maxa i Alexandru. Unatoč dugom braku, glumac je prije nešto više od deset godina izjavio kako brak smatra neprirodnim te da bi radije bio dijelom dogovorenog braka.

'Mislim da dogovoreni brakovi imaju puno smisla jer nisi pod pritiskom zaljubljenosti. To je lak ugovor. Ne morate se sviđati jedno drugome i onda što se dogodi, dogodi se', komentirao je tada.