hladna veljača

Dunja Mazzocco Drvar poručuje: 'Sad ozbiljno stiže zima, u petak snijeg'

29.01.2018 u 10:26

Bionic
Reading

Unatoč brojnim obavezama, RTL-ova meteorologinja aktivna je na gotovo svim društvenim mrežama. Posljednjih tjedana na jednoj od njih je Dunja Mazzocco Drvar najavljivala zahlađenje i snijeg pa se nakon nekoliko dana ispravila i napisala da se 'zima ipak predomislila', no sada opet ljubiteljima snježnih radosti najavljuje pahulje

'Ok, sad ozbiljno stiže zima, u petak snijeg, prva polovina veljače hladna', napisala je RTL-ova meteorologinja. Posljednjih dana na Twitteru se sa svojim pratiteljima Dunja Mazzocco Drvar šalila te ih je ispitivala jesu li odustali od zime i koliko njih želi zimu da 'potjeraju šafrane i visibabe na spavanje'. 

Tijekom vikenda je najavila da od zime ne treba još odustati jer je pred nama još cijela njezina trećina, i to klimatološki najsnježniji mjesec u godini, te da se ovaj siječanj upisao među najtoplije ikad.

'Veljača će u globalu biti toplija od prosjeka, no čini se da će ipak donijeti i malo veselja snjegoljupcima i mrziteljima komaraca i ostalih štetočina', poručila je meteorologinja.  

  • +10
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX