STIŽE RAZVEDRAVANJE

Dunja Mazzocco Drvar otkrila kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

17.11.2017 u 10:17

Bionic
Reading

RTL-ova meteorologinja na svom je profilu na Twitteru itekako aktivna, pa ga često koristi i za to da svojim vjernim pratiteljima otkrije kakvo će nas vrijeme zadesiti. Nakon tmurnih i kišnih, ponegdje i snježnih jesenskih dana, ove subote i nedjelje napokon nas očekuje razvedravanje

Nakon dana prepunih kiše, snijega i vjetra za vikend napokon stiže razvedravanje. Barem tako tvrdi na Twitteru RTL-ova meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar.

'Doček sunca planira se za subotu oko 10 ujutro u Međimurju i Zagorju, oko 11 u Zagrebu i Karlovcu, a pokoji sunčani sat ulovit će i ostatak zapadne unutrašnjosti. Pozivaju se zainteresirani da ponesu navijačke rekvizite. I cvike, jasno', otkrila je poznata meteorologinja.

Kao i obično, njezina je objava izazvala zanimanje njezinih pratitelja, a na jedan od komentara znači li to da neće biti kiše za vikend, Dunja je odgovorila:

'Ne, to znači da će prije navedenog vremena padati kiša. Petak popodne i subota ujutro. A onda razvedravanje u toku prijepodneva.'

Tu će vijest sigurno s veseljem dočekati svi oni koji subotu prijepodne vole provoditi na špici u svom gradu jer im kišobran, kao modni dodatak, ovoga puta neće trebati.

  • +10
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX