RIJETKO SE RAZDVAJAJU

Nije dugo izdržala bez njega: Adriana Đurđević doputovala za Dujom Ćaletom-Carom u Francusku

07.08.2018 u 12:18

Bionic
Reading

Krajem kolovoza, nakon ljetovanja u Grčkoj lijepa dubrovačka pravnica se na društvenim mrežama oprostila od svog dragog, uz emotivnu poruku kako se vide uskoro, a sada je Adriana Đurđević stigla za Dujom Ćaletom-Carom u Marseille gdje će 21-godišnji hrvatski reprezentativac živjeti narednih pet godina zbog ugovora s tamošnjim klubom

Adriana Đurđević je prošle godine diplomirala pravo u Splitu i premda je planirala raditi u odvjetničkom uredu, na kraju je karijeru odlučila podrediti svom dečku nogometašu. S hrvatskim stoperom Dujom Ćaleta-Carom živjela je u Salzburgu, gdje je on igrao za klub Red Bull, a sada će se zbog ljubavi prema njemu preseliti u Francusku gdje je upravo doputovala.

Koliko je njegova ljubav prema Adriani jaka govori u prilog činjenica da je Duje Ćaleta-Car jedan je od rijetkih nogometaša koji nakon slavlja u Zagrebu nije otišao u svoje rodno mjestu u kojem su ga željno iščekivali obitelj i prijatelji nego je prvo otputovao u Dubrovnik svojoj dragoj. Nakon toga su skupa stigli u Bilice, a potom su se uputili na odmor u Grčku.

Ćaleta-Car je karijeru započeo u HNK Šibeniku, odakle je 2013. otišao u redove austrijskog drugoligaša Pashinga, a u Salzburg je stigao 2016. godine. Prošle sezone je bio jedan od najzaslužnijih što je austrijski klub igrao polufinale Europske lige, gdje je RB Salzburg ispao upravo od Marseillea.

  • +9
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL