NOVA ZVIJEZDA JE ROĐENA

Duhovit kao i uvijek: Evo zašto George Clooney nije oduševljen rođenjem malenog Archieja

18.05.2019 u 13:36

Bionic
Reading

George Clooney možda nije Britanac, a nije ni član britanske obitelji, no zauvijek će imati jednu stvar zajedničku s malenim Archiejem, sinom Meghan Markle i princa Harryja, a to je datum rođenja

Iako je cijeli svijet oduševljen viješću da su Meghan Markle i princ Harry po prvi put postali roditelji malenog Archieja, holivudski glumac George Clooney, čini se, nije baš ushićen što se nasljednik britanskog trona rodio na isti dan kad i on.

58-godišnji glumac je za britansku emisiju Lorraine kroz šalu rekao kako mu je Archie 'ukrao trenutak'.

'Taj klinac mi je ukrao trenutak', našalio se Clooney.

Da stvar bude bolja, glumac je u intervjuu za emisiju 'Jimmy Kimmel Live!' otkrio kako je rođendan proveo poprilično monotono, rekavši kako 'nije radio ništa'. Umjesto partijanja s prijateljima, rođendan je proveo u društvu svoje lijepe supruge, odvjetnice Amal Clooney s kojom je prije nekoliko dana zablistao na londonskoj premijeri svoje nove mini-serije 'Catch-22'.

Clooney i Amal vesele se upoznavanju malenog Archieja, a na pitanje kada će ga imati priliku upoznati, glumac je odgovorio - 'Ne znam. Nadam se uskoro'.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Poznato je kako su Clooneyjevi bliski prijatelji s vojvodama od Sussexa. Meghan i Harry ugostili su u svom ljetnikovcu na talijanskom jezeru Como, a bili su i gosti na kraljevskom vjenčanju godine koje se održalo 19. svibnja prošle godine.

George Clooney našao se na popisu imena za potencijalnog Arhiejeva kuma, a činjenica da slavi rođendan na isti datum kad i maleni nasljednik, daje mu velike šanse za kumstvo.

'Svi vole glasine. To nije istina. Ne želite mene za kuma bilo kome. Jedva sam roditelj u ovom trenutku. Zastrašujuće je', rekao je ranije glumac za Extru i time opovrgnuo glasine o kumstvu.

  • +6
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia