PRAVA ISTINA

Bliski prijatelji Meghan Markle otkrivaju kakva je zaista: 'Ona se ne ponaša kao diva ili velika zvijezda'

17.05.2019 u 11:27

Bionic
Reading

U javnosti se stvorila slika da je vrlo zahtjevna, posesivna, ljubomorna i šefovski nastrojena. Vojvotkinja Meghan Markle podijelila je mišljenja, no pravi prijatelji slavne Amerikanke sada otkrivaju kakva je ona zapravo

Splet okolnosti, nekoliko otkaza i promjena asistenata koji rade s Meghan Markle, senzacionalistički medijski natpisi i prljavi veš koji iznosi očeva strana njezine obitelji, stvorili su javnosti negativnu sliku novopečene vojvotkinje.

Cijelu stvar sada pokušavaju ispraviti njezini bliski prijatelji koji naglašavaju koliko je Meghan zapravo dobra, draga, iskrena i požrtvovna osoba.

Za američke medije progovorila je Gayle King, jedna od najbližih prijateljica vojvotkinje Meghan, koju je posljednji puta vidjela na zabavi povodom rođenja djeteta pripremljenoj u New Yorku. King je naglasila da nitko, a najmanje Meghan ne zaslužuje takav tretman u medijima, te pričala o majčinskim instinktima koje bivša glumica nosi u sebi već dugi niz godina.

'Meghan i ja mnogo smo puta razgovarale o majčinstvu, zapravo o toj temi pričamo već preko deset godina. Oduvijek je htjela biti mama. Smatram da je rođenje malenog Archija vrlo značajno za kraljevsku obitelj. Velik je to preokret i sigurno su mnogi zbog toga sretni', kazala je King.

Oko iste se teme oglasio Daniel Martin, Meghanin dugogodišnji prijatelj i vizažist koji ne krije sreću zbog nove kraljevske bebe. 'Njihovo dijete prezentirat će realnu sliku današnjeg svijeta, novu, drugačiju generaciju. Izuzetno sam sretan zbog njih, a da će princ Harry biti super tata primijetio sam već na vjenčanju kada se pri nastanku službenog obiteljskog portreta valjao s dječicom po podu', kazao je Martin.

Cijenjenog vizažistu posebno ljute neistiniti napisi u medijima o njegovoj dragoj prijateljici.

'Ono što jako frustrira je činjenica da su svi ti napisi daleko od istine. To kako se Meghan prezentira nije točno. Ona nije takva osoba. Poznajem je dugi niz godina i s njom je izuzetno lako raditi. Nikada nisam primijetio da se ponaša kao diva ili velika zvijezda. Posebno me to pogađa jer je jako dobro poznajem', objasnio je u nastavku.

Možda njezine bliske prijatelje tako nešto ljuti i uzrujava, ali Meghan navodno nema doticaja s medijima niti želi čitati takve stvari o sebi. Otkrila je to prije nekoliko mjeseci Oprah Winfrey kazavši: 'Ona takve stvari ne čita jer jako dobro zna da mjerilo stvarnog života nisu medijski naslovi i tekstovi koje je pisala neka osoba koja vas uopće ne poznaje. Mislim da je takav stav hvalevrijedan i zbog toga je još više poštujem.'

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža