NOVI DETALJI

Konačno objavljen: Evo što piše u rodnom listu sinčića Meghan Markle i princa Harryja

17.05.2019 u 18:17

Bionic
Reading

Rodni list malenog Archieja Harrisona, sina Meghan Markle i princa Harryja, rođenog 6. svibnja otkrio je nekoliko novih, javnosti nepoznatih detalja

Najmlađi kraljičin praunuk je tako 11 dana nakon rođenja dobio svoj rodni list.

Rodni list je otkrio kako je Archie Harrison Mountbatten-Windsor svjetlo dana ugledao u privatnoj bolnici Portland u Londonu. U rodnom listu naveden je datum Archiejeva rođenja, ali i podaci njegovih roditelja kao i njihova zanimanja, objavio je Daily Mail.

U dokumentu koji je objavljen danas stoji i kako je ime malenog dječaka službeno Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Otac malog Archieja Harrisona je princ Harry, odnosno Njegovo Visočanstvo Henry Charles Albert David, vojvoda od Sussexa. U rubrici zanimanje piše da je princ Ujedinjenog Kraljevstva. U rubrici majka stoji da je ona Rachel Meghan Njezino Visočanstvo vojvotkinja od Sussexa. U rubrici zanimanje majke piše da je ona princeza Ujedinjenog Kraljevstva.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Daily Mail je podsjetio kako je Meghan htjela roditi kod kuće, ali budući da je prekoračila termin za tjedan dana, morala je otići u bolnicu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Archie Harrison rodio se 6. svibnja ove godine, a roditelji su ga javnosti predstavili dva dana kasnije. Naknadno je objavljeno ime i prezime dječaka te informacija da beba nema kraljevsku titulu.

  • +27
Princ Harry i Meghan Markle s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljivo je kako Archie nema isto prezime kao otac. Naime, zbog želje njegovih roditelja da život provede u privatnosti i bez velikog kraljevskog pritiska, novorođenče je dobilo puno ime i prezime.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa cijelo su vrijeme bili vrlo tajnoviti oko trudnoće i rođenja sina koji je sedmi u redu za britansku krunu pa su pred fotografe s njim stali tek dva dana nakon što se Archie rodio.