ZGODNA U BIJELOM

Dugo je nismo vidjeli: Nova životna uloga Maje Lene Lopatny na Korčuli

07.06.2019 u 16:57

Bionic
Reading

Nakon što se okušala u ulozi voditeljice na Jabuci TV, magistrica novinarstva Maja Lena Lopatny svoju je karijeru okrenula prema turizmu. Danas kći glumice Mije Begović radi u marketinškom odjelu luksuznog resorta na Korčuli koji je ovih dana otvorio vrata svog preuređenog dijela plaže

U bijelom odijelu, uređene frizure s prikladnim zlatnim salonkama na rupice kakve su trenutno apsolutni hit, Maja Lena Lopatny zablistala je na otvorenju novouređene plaže luksuznog Port 9 Resorta na Korčuli.

Otvorenju plaže prethodilo je svečano otvorenje Art galerije u sklopu Port 9 Resorta, koju će tijekom sezone krasiti samostalne izložbe renomiranih hrvatskih autora - Charlesa Billicha, Željka Senečića, Nine ErGott i Jasminke Škalić.

Zgodna magistrica novinarstva, koja je nakon kratkog staža na televiziji odlučila krenuti u PR vode, pokazala je da se na Korčuli i u grani turizma snalazi kao riba u vodi. Povodom otvorenja pozdravila je okupljene goste i novinare i predstavila što sve nudi resort u kojem radi posljednje dvije godine.

  • +7
Svečano otvaranje novouređene javne plaže Port 9 u Korčuli Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije