ŠEST DANA BEZVEZE

Mia Begović i kći Maja Lena idu u HTV-ov show

13.12.2015 u 21:35

Bionic
Reading

U sve popularnijoj HTV-ovoj emisiji 'BezVeze' uskoro ćemo gledati glumicu Miju Begović i njezinu kćer Maju Lenu Lopatny, a one se raduju sudjelovanju u ovom showu

Mia i Maja prije nekoliko godina zajedno su sudjelovale u reality showu 'Survivor', u kojem su se u dalekoj Kostarici borile za opstanak, pa im šest dana bez medija u HTV-ovom showu 'BezVeze' neće nimalo teško pasti.

Ipak, majka i kći u luksuznu samoborsku kuću neće ući zajedno! Glumica zagrebačkog kazališta Kerempuh lagano pakira kofere jer se već ovog utorka useljava u svoj privremeni dom, a društvo će joj praviti riječki komičar Davor Jurkotić i Goran Pirš Piro, autor nekadašnje hit emisije 'Genijalci' i poznati glas s Radija 101.

Maja Lena Lopatny pak u showu će sudjelovati nakon Nove godine, a studentica novinarstva i njezina mama oduševljene su time što će punih šest dana moći isključiti mobitele i prepustiti se odmoru te raznoraznim aktivnostima koje ih očekuju u kući.

U sutrašnjoj emisiji 'BezVeze' gošća će biti Tina Katanić, što će biti njezino prvo javno gostovanje u nekoj emisiji nakon što joj je prije ljeta u javnost procurio filmić o kojem je tih dana brujala cijela zemlja.

Tinini prvi dojmovi

Koju pjesmu Tina pjevuši u kući i kojom se poslovicom vodi za vrijeme izolacije pogledajte u nastavku :)

Posted by BezVeze on Friday, 11 December 2015