SVEČANA PROMOCIJA

Maja Lena Lopatny u izazovnoj haljini proslavila diplomu

18.02.2017 u 18:49

Bionic
Reading

Nakon što je prije nekoliko mjeseci obranila diplomski rad, kći glumice Mije Begović, voditeljica Maja Lena Lopatny sad je imala svečanu promociju. S diplomom i buketom u ruci, mlada je voditeljica pozirala u crnoj haljinici s izazovnim dekolteom

Za svečanu promociju Maja Lena Lopatny odabrala je izazovnu crnu haljinicu s dubokim dekolteom koju potpisuje naša poznata dizajnerica Matija Vuica, a stajling je upotpunila klasičnim crnim stiletto štiklama.

'Diplomirala, bye, bye, FPZG ❤. Hvala puno, Matija Vuica, na prekrasnoj haljini, izuzetna mi je čast što tvoje kreacije prate svaki velik korak u mom životu. Željka Benceković i moje cure iz Capillisa, hvala što se s toliko ljubavi brinete o mojoj kosi, i hvala, Laura Zanetti, na divnoj šminki', napisala je Maja Lena na Facebooku.

U listopadu prošle godine na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu Maja Lena obranila je svoj diplomski rad, a to je proslavila putovanjem u Pariz.

'Sretna sam i zadovoljna. Što reći? Postala sam magistra novinarstva, rad sam obranila s odličnim, a najvažnije mi je da su sa mnom bili moja obitelj i najbliži prijatelji. Dobila sam puno prekrasnih buketa, a od mame prekrasan prsten', rekla je Maja Lena nakon obrane diplomskog rada za tportal.