ODMOR JOJ GODI

Zaljubljena Maja Lena izgleda bolje nego ikad

Maja Lena Lopatny

Maja Lena Lopatny

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Kći poznate glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny uživa na Korčuli u društvu tajanstvenog muškarca s kojim je u sretnoj vezi već dulje vrijeme. Svojim atraktivnim fotografijama objavljenim na Facebooku televizijska voditeljica i novinarka oduševila je pratitelje na ovoj društvenoj mreži, a za tportal je priznala kako nikada u životu nije bila sretnija kako na privatnom tako i na poslovnom planu

'Stvarno sam jako sretna trenutačno, no ne bih voljela pričati o svom dečku. Reći ću vam samo da mi on znači jako puno u životu, ali budući da nije javna osoba, nemam potrebe govoriti tko je on. Ako dođe do svadbe, znat ćete o kome se radi, ovako ne', rekla je za tportal novinarka i voditeljica Maja Lena Lopatny. Kako kaže, ovo je ljeto odlučila iskoristiti u potpunosti i uživati u odmoru, budući da joj je ovo posljednje slobodno ljeto u poslovnom smislu te se nakon Trpnja uputila na Korčulu.

Ova voditeljica i novinarka na čak trima televizijama - Jabuka TV, TV Student i TV Automagazin - osim za odmor, ovo će ljeto iskoristiti i za pisanje diplomskog rada. Naime, nedavno je položila posljednji ispit na Fakultetu političkih znanosti, dobila je i Rektorovunagradu, stoga ju u rujnu očekuje obrana diplome, a nakon toga i nove poslovne odluke. Kako je rekla u jednom od intervjua, karijeru bi željela graditi upravo u televizijskom novinarstvu, no o ponudama i planovima ne želi govoriti unaprijed.


Maja Lena rekla je kako je jako sretna u vezi s dečkom koji joj, kaže,
znači jako puno u životu


Atraktivna Maja Lena svojim je fotografijama zagolicala mnogima maštu

Objavom atraktivnih fotografija na društvenoj mreži Facebook, Maja Lena zagolicala je maštu javnosti. Kako kaže, napokon je zadovoljna svojim izgledom budući da je godinama varirala s kilogramima. 'Prije nego sam ušla u, nazovimo ga, medijski svijet, plesala sam godinama balet. U veljači sam odlučila ponovno se vratiti barem nekoj vrsti vježbanja i krenula na treninge u fitnes-studio Gymnasium. S time sam počela ne toliko zbog izgleda, koliko zbog toga da na kraju dana izbacim iz sebe svu nakupljenu negativnu energiju. Otkako vježbam osjećam se puno bolje, a trenirati sam nastavila i sada na Korčuli. Svako večer oko pola devet odlazim na trčanje. Ovdje postoji jedan dio s čak 110 stepenica i onda trčim po njima gore - dolje. To mi je odlična zamjena za teretanu, a osim toga neopisivo je vježbati uz zalazak sunca', priznala nam je Maja Lena Lopatny.


Na Korčuli Maja Lena Lopatny uživa s dečkom

436467,407717,402171,370764

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!