druže se i dalje

Dugo ih nismo vidjeli zajedno: Enis Bešlagić i Nikola Kojo pokazali koliko trenutno jedno drugome nalikuju

23.07.2020 u 15:41

Bionic
Reading

Bešlagić i Kojo zajedno su glumili u popularnoj seriji 'Kriza' koja je s emitiranjem prestala 2014. godine, a čini se kako su i izvan kamera ostali dobri prijatelji. Ponovo su se našli, a fanove zanima hoće li opet snimati skupa

Glumac Enis Bešlagić objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s kolegom Nikolom Kojom. Objasnio je da su zajedno no nažalost u različitim projektima. 'Braća i po brkovima', napisao je bosanski glumac u opisu fotografije budući da sada oboje puštaju brkove, a u seriji 'Kriza' su glumili braću.

Podsjetimo, Kojo je u 'Krizi' glumio Aleša, veterinara i picajzlu, te samohranog oca 18-godišnjakinje koji nema uspjeha kod žena, a Bešlagić je tumačio njegovog mlađeg brata, gitaristu Mirvana koji je svake večeri spavao s drugom djevojkom. Prije toga legendarni glumci ranije su surađivali na 'Ivkovoj slavi'. Naravno i ovog puta brojni ljubitelji tog glumačkog dueta pitali su ih kad će ponovo surađivati na nekoj seriji ili filmu.

'Dugo nisam upoznao takvog čovjeka. Ja sam kao dijete odrastao na njegovim filmovima i serijama i sad sam s njim u kadru. Ne samo u kadru, nego sam i privatno s njim. Shvatio sam nakon druženja s njim da sve uloge u kojima Kojo glumi neke zeznute likove nemaju veze s njim. On je potpuna kontra. On je stvarno oličenje dobrog čovjeka', izjavio je Enis svojedobno za tportal.